2777
2789

اینو یکی از خانمای همسایه تعریف می‌کرد 

تو کوچمون یه چند تا بچه هرروز بازی میکنن این دوقلو ها هم باهاشون بازی میکنن بعد دوتا از همسایه هامون اینارو کتک زدن 

بخاطر شلوغ بودنشون 

مامانم میگه 

اینا انقد مظلومن به خانوادشون نمیگن بخاطر همینه هر کی دلش میخواد اینارو میزنه

بنظرتون به مامانشون بگم؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ی فیلم بگیر ازشون بعد بهشون بگو ی وقت نکن تهمت می‌زنی 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بگو ولی نگو کی زده فقط بگو مواظب بچه هات باش

منم دقیقا میخوام همینو بگم 

چون اگه بگم کی زده اونموقع همسایه ها باهم دشمن میشن و دلخوری پیش میاد 

فقط میخوام به مادرشون بگم این طفل معصومارو بی صاحاب فرض نکنن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

آدم بزرگ زدتش یا هم سن خودشون اگه آدم بزرگ زده بگو

اگه هم‌سن خودشون بود که نمی گفتم بلاخره بچن پیش میاد 

اینایی که کتک زدنشون 

هردوتاشون بزرگن و

همسایه های ما هستن 

آره حتما تازه من باشم خودمم نمیزارم کسی بزنتشون بهشون میگم از خودتون دفاع کنید

خب من نمیتونم برم تو کوچه مثل بادیگاردا ازشون مراقبت کنم 

ولی حداقلش بجای سکوت میتونم به مادرشون اطلاع بدم