2777
2789

کلم رو اون قسمت سفت بالاشو میکنی یکم برگاشو باز میکنی و میزاری تو آبجوش یکم نمک و دارچین میزنی تا بوی ضخمش بره ده دقیقه بعد آبکش کن تو آب سرد

یک پیمانه برنج و بپز ولی نزار دم بکشه

نصف پیمانه کمتر هم لپه بزار بپزه

پیاز درشت و سرخ کن ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده بهش بزن و تفت بده نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر یا یه حبه سیر اضافه کن بعد پنج قاشق سبزی دلمه بریز و تفت بده با گوشتا بعد برنج و لپه رو به مواد اضافه کن.یک قاشق سرکه با یک قاشق شکر حل کن بریز رو موادت و همرو باهم مخلوط کن بعد خاموش کن زیرشو.

تو هر برگ یه دوقاشق مواد بریزو بپیچ .کف قابلمه رو کمی چرب کن و چندتا برگ بچین بعد دونه دونه دلمه هارو بچین رو هم  و لابه لاش تکه های فلفل دلمه سبز بزار.روشم سس رب درست کن بریز بزار یک ساعت با حرارت ملایم بپزه

سس رب:پیازو سرخ کن نمک و فلفل و زردچوبه  و پودر سیر بزن دو قاشق سرخالی رب گوجه رو تفت بده نصف لیمو ترش تازه بریز توش یک لیوان آب بریز روش جوش که آمد بریز رو موادت.

این دستور عالیه هرکی بخوره با ذائقه ایرانی حتما خوشش میاد .تضمینی😊😉

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دستورشو بگید

عزیزم موادش میشه پیاز داغ وادویه کاری و زردچوبه.اینارو سرخ میکنی بعد سبزی هم من ازین آماده های بازار میگیرم(مخصوص قرمه سبزی) همونو یه کوچولو میریزم.بعد یه قاشق هم رب اضافه میکنم به اضافه لپه ونمکشم باید کافی باشه .بعد برنج نیم دون هم یه پیمونه میریزم.هم میزنم موادشو.به داخل برگ مو میریزمو میپیچم.تو قابلمه که همه رو گذاشتی بع تا بالای دلمه ها آب جوش میریزم به اضافه روغن زیاد(دلمه تنها غذایی که چربو چیلیش خوشمزه تره.)بعد رو شعله ملایم میذارم آرم حدود یه ساعت بپزه.تا اینکه آبی که ریختم به خوردش بره.برا کلم برگ هم موادش همینه فقط کلم برگا رو باید بجوشونی الته باید مواطب باشی له نشن یه چن دقیقه.آخر سر دو قاشق غذاخوری سماق درسته رو میریزیم تو آب جوش از صافی رد میکنیم میریزیم داخل دلمه ها .البته باید باهاش بپزه.نوش جون.دلم دلمه خواست.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
دلمه اماده دیدی من تاحالاندیدم چ جالب ن من برگشومیگم داخل سرکه واب

اها اونجوری من‌ ندیدم‌ من‌ کنسرو حاضریشو دیدم😂تاره کنسرو کله پاچم‌ دیدم😣

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
اها اونجوری من‌ ندیدم‌ من‌ کنسرو حاضریشو دیدم😂تاره کنسرو کله پاچم‌ دیدم😣

اصلاغذاکنسرو ی تومن نمی ارزه همه بی نمک انگاررژیمیه اره منم دیدم فک کن مغزگوسفندی هفته مونده باش مغازه😩

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
اصلاغذاکنسرو ی تومن نمی ارزه همه بی نمک انگاررژیمیه اره منم دیدم فک کن مغزگوسفندی هفته مونده باش مغا ...

بخاطر همین منم گفتم عییی😂😂جالب بود اصلا تا حالا برگشو ندیدم ک بفروشن😥🤔🤔🤔

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست