2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگید؟

عزیزم برگ کلم ها رو سالم میذارم تو آب‌جوش رو اجاق ویکی یکی برگها رو جدا میکنم ،بعد برنج محلی ابکش شده رو کنار میذارم ،از اون ور هم گوشت چرخ شده رو با پیاز زیاد تفتش میدم وقتی که‌خوب تفت خورد سبزی دلمه ولپه  ورب گوجه رو اضافه میکنم ،فلفل سیاه  وزردچوبه ونمک هم به گوشت میزنم  وقتی موادم حاضر شد با برنج خوب قاطیش میکنم وشروع میکنم لابه لای برگها رو پر کردن از مواد ،وبعد میچینم تو قابلمه ودر اخر مقداری رب وآب جوش ودوباره‌فلفل با هم قاطی میکنم ومیریزم رو دلمه های آماده شده(طوری که تقریبا سطح دلمه هارو بگیره) بعد زیر گاز زیاد میکنم جوش که اومد زیر گاز وکم میکنم چندین ساعت میذارم دم بکشه .مثلا یبار از ساعت‌۱۲ گذاشتمشون تا ساعت ۵

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....

من گوشت ولپه وزرشک وادویه کاری ورب وشویدمیزنم خیییلی خوش طعم میشه فک کنم طعمش واس ادویه کاری...چاقاله هم ریزمیکنم بعضی وقتا یه تیکه تو هردلمه میذارم واس ترشیش که اونم عالیه وایییی دلم رف

من اینطور درست میکنم اول از همه از برنج شکسته ایرانی استفاده میکنم و دستورش اینه برنج رو میشورم میزارم کنار بعدم پیازچه و شوید و مرزه تازه رو میخرم و خورد میکنم ، سیر یه کم زیاد ریز خورد میکنم میزارم کنار بهمراه یه پیاز که اونم خورد میکنم روغنو میزلرم رواجاق تاداغ شه بعد پیاز رو به علاوه سیر میریزم توو روغن و یکم سرخ شد ادویه ویکم فلفل و نمک و مرزه محلی خشک شده میزنم و سبزی خورد شده رو میریزم داخلش و یکم هم میزنم و برنج رو که ازقبل شستم میریزم داخل مواد و از رو گاز برمیدارم و همشو خوب باهم قاتی میکنم و برگ مو رو که حاضره از مواد میریزم داخلش و میچینم توو قابلمه و اگه خواستم فلفل دلمه و گوجه و گوشت مرغ رو میچینم لای مواد...و بعدش یه سر قابلمه روی میزارم رو مواد و آب جوشیده رو میریزم رو سر قابلمه سرقابلمه رو میزارم که وقتی آبو ریختم داخلش موادم از هم جدا نشه آبش باید اونقد باشه تا بالای مواد بیاد از اون بیشتر خیلی شل میشه از اونم کمتر دلمه های لایه ی بالا پخته نمیشه.بعدم میزارم رو  اجاق و شعلشو بالا میزنم تا شروع به جوشیدن بکنه بعداز جوشیدن شعلشو کم میکنم تا کم کم بپزه خیلی خوشمزس امتحان کنید