2777
2789

سه ماهه درگیرم نمیدونم چمه علایمم بیشتربه ام اس میخوره امروز رفتم دکتر ام آر ای نوشت اونم دوماه ونیم دیگه نوبتم میشه ،گفت علایم دیسک گردن وکمر داری ولی مطمین نیستم 🥺

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

دیسک کمر و گردن درد داره ام اس درد نداره تا اونجا که میدونم

اخه گوگل سرچ کردم علایم اولیش بادرد شروع میشه دقیقا همه حالتهایکه گفته بودو دارم،گزگزوسوزش پا،دردمچ پا ولگن ضعف توراه رفتن وسرگیجه  ،‌وهمیشه تنها بیماری بوده که ازش ترسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیسک درد شدید .وقتی بلند میشی انگار بدنت قفل کرده .رو با بالا نمیتونی بخوابی 

اگه دیسک کمر باشه میرنه به پا 

درد شدید .پرش پا اختلال خواب 

اگه گردن و دست باشه درد در همون ناحیه و درد شدید طاقت فرسا 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین من حالم خیلی بده

یک خواهر داشتم با طناب خودش را خفه کرده

به نظرت اختلال روانی بوده یا به خاطر فشار مشکلات؟؟

کلا تمام شب تا صبح بیدارم و براش اشک می ریزم

چهره اش همیشه جلوی صورتم است 

خیلی داغونم خیلی

ببین من حالم خیلی بدهیک خواهر داشتم با طناب خودش را خفه کردهبه نظرت اختلال روانی بوده یا به خاطر فشا ...

خدارحمتش کنه ، هردو عامل باعث خودکشی میشه  چون فشارمشکلات به آدم فشار روانی میاره ودریک لحظه اون تصمیم میگیره وذهنش قفل میشه جزتموم کردن کارش هیچی بفکرش نمیاد،شما خواهرش بودی نمیدونستی مشکلش چیه درددل نمیکرد،اصلا نفهمبدین دلیل خودکشیش چی بوده

خدارحمتش کنه ، هردو عامل باعث خودکشی میشه چون فشارمشکلات به آدم فشار روانی میاره ودریک لحظه اون تصم ...

من خودم هم وضع مالی خوبی ندارم

مستاجرم توی خونه ی یک خواب

خودم کارمند نیستم حقوق شوهرم معمولی 

همیشه مشکل مالی داشت و خرجش زیاد بود

ولی همیشه هم کارمند بود شوهرش فریبش داد تمام پول هاش را بالا کشید و حق و حقوق اش را بخشید

لخت از خونه ی شوهر اومد بیرون

بعد از جدایی دیگه همیشه مشکل مالی داشت.

و از دست من کاری بر نمی اومد

از روز اول ازدواجش شوهرش ازش سو استفاده می کرد و پول ها ک طلاهاش را بالا می کشید.

به حرف ما هم گوش نمی داد

سلام علایم بیماری دیسک کمر با ام اس در حوزه توانبخشی خیلی شبیه هم هستند علایم دیسک کمر درد کمر که بیشتر در پایین تنس یا بی حسی بدن اما در بیماری ام اس همون دو بینی یا بی حسی و گزگز هستش و خب با هم کمی متفاوت هستند دیسک کمر بیماری در ناحیه کمر هستش اما ام اس بیماری عصبی که نشات گرفته از مغز و نخاع هستش من بنظرم زودتر ام ار ای خودت رو تهیه کن و به یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کن

سلام علایم بیماری دیسک کمر با ام اس در حوزه توانبخشی خیلی شبیه هم هستند علایم دیسک کمر درد کمر که بی ...

خیلی ممنون ازراهنماییتون  دیروز رفتم دکتر ام آرای نوشت ولی دوماه ونیم دیگه نوبتم میرسه ،دوبینی وسرگیجه های شدید روقبل ازشروع دردکمرم داشتم ولی الان سه ماهه دوبینی ندارم فقط گاهی سرگیجه داشتم بایدتاوقت جواب ام ارای صبرکنم خیلی ممنونم ازتون 

خواهش میکنم باید در اسرع وقت پیگیری بشه تا خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد امیدوارم هر چه سریع تر خوب بشید اگر کمکی در زمینه مشاوره برای طب فیزیکی و توانبخشی خواستید در اینستاگرام به پیج omid.clinic پیام بدید تا بتونیم با مشاوره درست هم به شما ارامش بدیم تا استرس نداشته باشید هم تا زمان اخذ ام ار ایتون هر سوالی داشتید ما در خدمتتون هستیم 

خواهش میکنم باید در اسرع وقت پیگیری بشه تا خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد امیدوارم هر چه سریع تر ...

چشم  خیلی ازتون ممنونم 🌹

اخه گوگل سرچ کردم علایم اولیش بادرد شروع میشه دقیقا همه حالتهایکه گفته بودو دارم،گزگزوسوزش پا،دردمچ ...

شاید پانیک یا چربی داره 

آزمایش خون بده چکاب کن 

اعصاب 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤