بچم تازه ب دنیا اومده همش گریه میکرد شیر بالل میاورد یهو مادرشوهرم اومد گف من ک تو این خونه بودم بچه اینجوری نبود من رفتم اینجوری شده معلوم نیس با بچه چیکار کردین اینم بگم ک ماذرشوهرم تو این مدت خیلی دست کمک ما بود منو تو بچه داری کمک میکرد بعد برگشت مشکل بچه رو انداخت گردن من گف اره تو شیرت ترشیده اس میدی بچه میخوره بعد من ب شوهرم گفتم ی خون نریختی گفت زیاد حرف نزن برو تو اتاق منم گفتم اره همتون دایه دلسوزتر از مادرشدین همه چیو انداختین گردن من .مادرشوهرم شیر خش برداشت داشت ب بچم شیر میداد گفتم این بچه الان بالا اورده شوهرم گف کار خوبی میکنیم ۶۰ تا دیگم میخام دوباره بهش بدم منم گفتم تو شعور نداری از خونه رفتم بیزون دلم طاقت نگرفت بخاطر بچم دوباره برگشتم دیدم سفره انداخت مادرم گف بیا شام گفتم چطور شام بخورم بچم اینجوری یهو شوهرم گف اره این لیاقت ندارل روزی ک تو بیمارستات بودیم ی زن هیچ همراهی نداشت میخاست شوهرش جای همراه وایسه من گفتم دروغ میگ از خودش دراورده گف تو رو کفن کنن اگه دروغ بگم خاک برسرت کنن دلم خیلی شکست از لحن حرف زدنش جلوی مادرم و مادرش انقد فهم ندار بگه من باید این زن درک کنم تازل زایمان کرده
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
روزهای سختی رو داری می گذرونی انقد حرف نزن دهن به دهن نزار قدرت و انرژیتو بزار واسه خودت و طفلت.. حموم کن لبخند بزن غذای خوب بخور.. بچه ها همشون اولاش اینطورن
میدونی چیکار کن از همین اول برو زیر نظر متخصص اطفال اون راه کار همه چیرو میده گاهی با شوهرت برو گاهی مادرشوعرت بزار از زبون یه دکتر بشنون شاید ادم شدن
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝