2777
2789
عنوان

دوستم

51 بازدید | 5 پست

جواب پیام دوستمو نتونستم بدم چون کار داشتم، بعد دوستم الان به خاطر اینکه نتونستم جوابشو بدم بهم توهین میکنه و بهم میگه که دیگه جوابتو نمیدم، به نظرتون چرا اینجوری میکنه ؟بزارمش کنار؟

ینی چی توهین؟

دوستی ک درکت نکنه میخای چیکار

عاقا من اصلا حوصله نداشتم جوابتو بدم یکم درکم کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اره بگو منم کار دارم ممکن دیر بشه ولی دوستی خاله خرس بهتر ک تموم بشه دوستی واقعی دوستی ک توهرشرایط حتی اگه دورم باشیم نتونیم جوابب بدیم بازهم کنارهمن اون دوستا 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی توهین؟دوستی ک درکت نکنه میخای چیکارعاقا من اصلا حوصله نداشتم جوابتو بدم یکم درکم کن

توهین میکنه بهم، میگه دوست خوبی نیستی ، چون که نتونستم جوابشو بدم.

توهین میکنه بهم، میگه دوست خوبی نیستی ، چون که نتونستم جوابشو بدم.

وا

چون ج ندادی شدی دوست بد

ولش کن بابا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○