2777
2789

من یه تاپیک زدم گفتم ک چقد هم اتاقیام اذیتم کردن و من همش ریختم تو خودم، تا امشب ک جونم ب لبم رسیده بود و واقن هیچی جلو دارم نبود، یه دعوای خیلی خیلی بزرگ کردم باهاشون همشون براشون ریخته بود لال شده بودن هیچ جوابی نداشتن ک بدن و این خیلی برام جالب بود، چنان داد زدم سرشون ک کل خابگاه ریختن پایین، واقن نمیتونم این حجم از بی نظمی رو ببینم و درک کنم واقن برام سخته.... انقد ریختم تو خودم ک یهو فوران کردم، ولی الان از خودم خیلی راضیم، چون میدونم نذاشتم حقم ضایع شه و واقن حالم خوبه، همشون نشستن سر جاشون منم ترم بعد انتقالی میگیرم میرم شهرمون راحت میشمممم😁

افرینتننننن.. هیچ وقت هیچ چیزی رو تحمل نکنید .. زندگی خیلی کوتاهه این دو روزم برای چی تحمل کنیم ؟ اعتراض کنید همیشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

افرینتننننن.. هیچ وقت هیچ چیزی رو تحمل نکنید .. زندگی خیلی کوتاهه این دو روزم برای چی تحمل کنیم ؟ اع ...

ینی یجورییییییی ریدم بهشون جوووری ریدم بهشون ک خودمم باورم نمیشه، دست اخرم بهش گفتم یجوری میرینم بهت یا هیچ شوینده ای تمیز نشی تااخر عمرت قهوه ای بمونی 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیت یعنی چ کارایی؟

دیوونم کردن نمیدونم چجوری توضیح بدم فقط بدون انقد کثیف و پلشت و ک یری بودن ک منی ک داشتم انقد تحمل میکردم رو ب حد جنون. رسوندن و آخرش شد اینکه جلو جمع برینم بشون🤣ولی میدونی واقن دلم نمیخاس وسط امتحانا این اتفاق بیوفته ولی حداقل دلم خنک شد ک نذاشتم فک کنه میتونه همرو تو دست بگیره