2777
2789
ولی من با تجربه ۱۵ سالم بهت میگم ایرانی اصلا نخر درسته نمایندگی دارنو فلان ولی همون ال جی و بوش و سا ...

اخه ایرانیا هم خیلی سر و صدا کردن تو بازار و از طرفی خارجیا خیلی گرونترن

........

من وسایل برقیام هجده سال قبل گرفتم هنوزم سالمن 

یخچال و لباسشویی سامسونگ ، ظرفشویی اول ال جی بود که همچنان سالمه و جای دیگه ای ازش استفاده میکنم  بعد بوش گرفتم 

تلوزیونم هم ال جی بود ، البته دو ساله عوضش کردم بزرگ‌ترش رو گرفتم جدیده هم ال جی  هستش 

جاروبرقی هم سامسونگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لباسشوییم پاک شوماس ۸ کیلویی دوسش دارمتلوزیونم سامسونگ یکم قدیمی شده ولی مشکلی نداشتهجارو برقی ا ...

این جارو برقی عالیهههههه واقعا حرف نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

صوتی  تصویری پاناسونیک 

برقی آشپزخونه دوو(دوو کره )

من ۱۶ _۱۷ سال پیش خریدم  تلویزیون بخاطر نوسان برق اتصالی کرد بعد ده سال سوخت ال جی اصل گرفتم از همشون راضیم هیچ کدوم به مشکل نخوردم باهاشون 

اخه ال جی چون خارجیه خراب بشه ادم دستش به جایی بند نیست

ال جی اصل یا سامسونگ اصل بگیری حداقل پانزده بیست سالگی بدون مشکل برات کار می‌کنه ، بعدش هم همه ی قطعاتش برای تعویض موجوده 

یخچال ما هیتاچی ، لباسشویی الجی : خیلی صدا میده بکو بنظرم بهتره ، گاز و دقت نکردم ، تلوزیونم الجی ، ظرفشویی هم الجی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اها راستی میگه برا این عاشقشم که کوچیکتره و برا جاهایی که پریز نداره هم میشه استفادش کنی

ایول این نکته خوبیه من خونم پریز کم داره همش یه سیم دراز  دنبالمه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤