2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس بازم 😂کلسیم و اینا داره برا رشد استخوان ممکنه تأثیر بذاره ولی نه اینکه ۱۰سانت و اینا

چی هست اسمش خب بگو  شاید دارم استفاده میکنم 😂😂 من یجوریویتامین اینا میخورم انگار برای اون دنیامم دارم ذخیره ویتامین کلسیم میکنم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

از روش اصلاحی و یوگا و پیلاتس و پرش پلایومتریک کمک بگیر موثره

اوووه اینا خیلی سخته برا من . همینایی ک گفتی قرصش نیست بخورم 😂 واقعن من توانی و وقتش ندارم 

چی هست اسمش خب بگو شاید دارم استفاده میکنم 😂😂 من یجوریویتامین اینا میخورم انگار برای اون دنیامم د ...

ارژی زینک پلاس 

من اینو خیلی‌ شنیدم 

یدونم خود قرص کلسیم میخوردم من یکم فرق کرد برام ولی دیگه قطع کردم و..... هنوزم بلند نیستما۱۵۵هستم ولی خیلی کوتاه بودم

ارژی زینک پلاس من اینو خیلی‌ شنیدم یدونم خود قرص کلسیم میخوردم من یکم فرق کرد برام ولی دیگه قطع کردم ...

ممنونم ازت عزیزم امیدوارم ب قد دلخواهت برسی اگه وقتش داری و میتونی بارفیکس بزن خیلی جوابه من واقعن وقت و تواناییش ندارم پیر شدم دیگه براااین کارا 

اوووه اینا خیلی سخته برا من . همینایی ک گفتی قرصش نیست بخورم 😂 واقعن من توانی و وقتش ندارم

دارو سراغ دارم ولی کنارش باید حتما بسکتبال بازی کنی

بدون پرش های پلایومتریک که نمیشه

روزی نیم ساعت بیشتر وقت نمیبره کلشون

ممنونم ازت عزیزم امیدوارم ب قد دلخواهت برسی اگه وقتش داری و میتونی بارفیکس بزن خیلی جوابه من واقعن و ...

منم واقعیت دیگه حوصلم نمی‌کشه ولی خیلی دوست داشتم ۵سانت بلند بشم 

خواهش میکنم همچنین عزیزم