2777
2789
عنوان

چطوری پول برای همه ی کاراتون دارین

292 بازدید | 24 پست

بعضی ها میبینم هم میرن فیلر لب و بوتاکس پیشونی و فیلر گونه،هم ناخن و مژه میزارن،هم هزینه های دندون پزشکی،هم گوشی آیفون،هم لباس های مد سال،هم باشگاه،هم عینک آفتابی برای هر ست لباس،هم خاک بر سر من

اونوقت من دندونام رفتن میگن باید متخصص ریشه درمان بشی،کلی هزینه داره،یه کلاس آموزشی میخام برم ۱۰ تومن پولشه،گوشیم رو  دلم میخاد عوض کنم،چیکار کنم واقعا

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

سرکار و بیمه تکمیلی پدر برای مسائل پزشکی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار کاررر صبح تا شب😭😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

سرکار میرم از آسمون که نمیوفته 

بعد همه ی کارای که میگی رم نمیشه یکجا انجام داد فقط گوشی آیفون،لباسا و باشگاشو دارم که به نظرم چیز عادی ایه

زیر ۱۸ ریپلای نکنن وگرنه میخورمشون💖💕💘💞💝💓💗

جواب سادس پولدارن شما قشر متوسط رو نمیبینی الان این مدلی خرج کنه

کاملا برعکس پولدارا زیاد ولخرجی نمیکنن.

ی نمونه خواهرشوهرمن مجرده ۴۷سالشه باباشم مستاجره ینی بابارو ببینی دختره رو ببینی اثن باورت نمیشه اینا پدردخترن پدرشوهرم دااااغون درعوض خواهرشوهرم ترکیه چین ژاپن قشم کیش هرروز ی جا میره 

هرماه ی جاشو عمل میکنه

تمام لباسای مارک میپوشه.میگه برام مهم نیس مستاجریم مهم اینه ازدویتام عقب نمونم هرررررچی درمیاره خرج خودش میکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سرکار و بیمه تکمیلی پدر برای مسائل پزشکی

منم کار دارم ولی با ماهی ۱۰ و ۲۰ تومن نمیشه کاری کرد،بیمه تکمیلی ندارم،پولی که درمیارم فقط خورد و خوراک میشه و لباس

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.