2777
2789
عنوان

میییییترسم از رانندگی😭

131 بازدید | 11 پست

ای خدا پس من کی درست میشم😓 امشب ماشین رو داد بیام خونه یه چی لازم بود بردارم خونه کسی بودیم کلی طولش دادم با دنده یک مورچه ای میرفتم یعنی یه طوری رانندگی میکنم انگار بار اولمه🤒

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار ک تو کوچه پس کوچه ها بری دستت راه میوفته

رفتم که تمرین ولی شب باز سخت تر بود برام

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین باید ۲۰ روز مدام رانندگی کنی تا دست راه بیوفته یکی دوروزه و صدسال یه بار راننده نمیشی 

خداوکیلی من همیشه میگم یه مشت پسر خنگ و بی سواد تو دانشگاهمون همه راننده اونوخت دخترا به این باهوشی این ترس لعنتی نمیزاره رانندگی کنن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
الکی استرس نگیر

چیکار کنم خب قشنگ انکار هیچی بلد نیستم از روندن میترسم اصلا میترسیدم بدم دو رفتم تاجایی که خلوت شد اونوقت رفتم دو دیگه سه که اصلا نرفتم😐

ببین باید ۲۰ روز مدام رانندگی کنی تا دست راه بیوفته یکی دوروزه و صدسال یه بار راننده نمیشی خداوکیلی ...

آره تمرین که خوبه دو روز پشت هم یه مسافت کوتاه رفتم کنار خونمون امروز جوگرفتم که میتونم ماشین دربیارم از تو حیاط تاپیک قبلم هست زدم به در🙃

آره تمرین که خوبه دو روز پشت هم یه مسافت کوتاه رفتم کنار خونمون امروز جوگرفتم که میتونم ماشین دربیار ...

من ۵ روز بعد ماشین خریدن تصادف کردم ۱۰ تومن خرجش شد ول خودم از تعمیرگاه اوردمش بیخیال ترسو بزار کنار وعوضش دقتتو ببر بالا فکر کن پیاده داری راه میری 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خب توی روز برو وقتایی ک خلوته چندبار ک بری دستت راه میوفته

آره روز تمرین میکنم تو جاهای خلوت ایندفعه مجبوری باید میومدم خونه از یه جایی که میترسیدم اومدم و برام سخت بود 

آره روز تمرین میکنم تو جاهای خلوت ایندفعه مجبوری باید میومدم خونه از یه جایی که میترسیدم اومدم و برا ...

منم مثله تو بودم بعد رفتم نشستم پشت ماشین بابام انقدددد بهم استرس داد هولم کرد گف الان یکیو میکشی حواستو جمع کن رانندگی شوخی نیست و اینا کلا بیخیال شده بودم بعدش با یه خانوم چند جلسه آزاد برداشتم جلسه ای پونصد تومن چیز خاصی یادم نداد همشو بلد بودم ولی استرسم خیلیییی کم شد 

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

منم مثله تو بودم بعد رفتم نشستم پشت ماشین بابام انقدددد بهم استرس داد هولم کرد گف الان یکیو میکشی حو ...

الان یکم بهتر شدم میدونی اگه تایم رانندگیم پشت هم می بود شاید برام خیلی راحت تر می‌بود چون از زمان تمرین آموزشگاه تا قبول شدم دو ماه طول کشید. ولی خب میدونی ماشینمونم ال نود هست اصلا بد قواره و بزرگه برای اول رانندگی واقعا بدقلق هست