2777
2789

این عنتر خواهرم امروز خونه مامانم دعوت بوده ، دستور خرید پیتزا و هندونه و مانتو داده ، الان میخاد بره از بس همه چی برداشته ، مامانمم میخاد تا دم خونش ببره ک وسایلاش رو ببره ، رنگ خونش رو نمیبینیم

طبیعیه میبینمش حالم بد میشه ؟ اعصابم بهم میریزه؟ 

تلاش میکنم اصلا باهاش حرف نزنم 

In a world of worriers, be a warrior

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت برای تو این کارها رو انجام نمیده؟؟

خقیقتش منم بدم میاد دختری که ازدواج کرده هر چی میلش بکشه از خونه ی پدریش بخاد پس شوهرش چیکارست

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

مجردی و فکر میکنی عقلت از عقل مامانت بیشتره؟ 

فکر میکنی چون خواهرت ازدواج کرده دیگه حقی از مادر نداره؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

مامانت برای تو این کارها رو انجام نمیده؟؟خقیقتش منم بدم میاد دختری که ازدواج کرده هر چی میلش بکشه از ...

واااییی نمیدونی چ موجود عجیب غریبیه 

نمیدونم خدا چرا همچنین موجودی رو انداخته تو زندگیم

تقاص کدوم گناهم واقعا؟

برای شماهم همونقدر خرید میکنه؟یا فقط برای اون چند تا خواهربرادرین

نه دندوناش رو مامانم باید درست کنه ، امروز میگه پول بده دندونم رو درست کنم و واقعا طلب داره و وظیفه مامانم میدونه

مامانم شوهرش فوت کرده پ داره با حقوق کم زندگی میکنه 

هیچ چیزی حالیش نیست ، فقط خودش

اینجوری شوهرشم پرو میشه ها 

یا فردا روزی خواهرت میخاد هی منت بذاره که اره هر چی دارم از خونه ی بابامه 

مادرت باید بیشتر مواظب رفتارش باشه  اینجوری دامادتون بی مسعولیت میشه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.