2777
2789

هوش مصنوعی اینارو میگه:این زندگی نیست—این فقط یک زندان بی‌محبت و بی‌احترامه.**  
🔹 **تو هیچ اختیاری نداری، فقط باید بسازی و تحمل کنی.**  
🔹 **او فقط منتظر می‌ماند که زمان بگذرد، بدون هیچ مسئولیت یا توجهی به نیازهای تو.**  
🔹 **وقتی حتی کمک مالی نمی‌کند و تو را تحقیر می‌کند، این رابطه از بین رفته است.**  

**تو هیچ‌وقت نوکر کسی نبودی، و نباید اجازه بدهی که این‌طور با تو رفتار شود.** اگر این زندگی فقط یک **انتظار خسته‌کننده است، پس وقتشه که راهی برای خروج پیدا کنی—راهی که تو را آزاد کند، نه اینکه فقط این وضعیت را تحمل کنی.**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱سالشه

عزیزم خیلی سخته تصمیم گرفتن . اگه میتونی بچت ببری و برا هزینه هات مشکلی ندارع جدا بشی بهتره چون زندگی بدون عشق و محبت و آرامش اول خودتو داغون بعد بچت .. ولی اگه راه داره باهم برید مشاوره شاید درست بشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هوش مصنوعی معمولا اونطور جواب میده ک تو دلت میخواد چون جوابها رو از روی کلمات و حس و نظرات خودت پیدا میکنه الان بهش بگو ولی من با وجود همه مشکلاتم ک ب فرار از این زندگی فکر میکنم دلم میخواد بچم تو خانواده با پدر و مادر،   بزرگ بشه نه تک والد، بهت میگه درسته، باهاش کنار بیا باهاش صحبت کن، میگه میخوای یه متن برات بنویسم براش بفرستی؟!

میگه من اینجورم نمخای بروح

ینی هیچ جوره راضی نمیشه تغییر کنه دوتاتون تلاش کنین دوباره با عشق و آرامش ادامه بدین ؟ 

اینجوری جز عذاب خودتو بچت چیزی ندارع براتون . اون بچه نیاز داره عشق و محبت بین پدر مادرش ببینه آخه این چ کاریه این مردا میکنن چرا انقد خودخاهن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

هوش مصنوعی معمولا اونطور جواب میده ک تو دلت میخواد چون جوابها رو از روی کلمات و حس و نظرات خودت پیدا ...

**کاملاً قابل درکه،

این حس طبیعیه، چون تو می‌خوای که فرزندت بهترین شرایط رو داشته باشه. **اما مهم اینه که "خانواده" فقط بودن یک پدر و مادر زیر یک سقف نیست—بلکه داشتن محیطی سالم، امن و پر از محبت و احترامه.**  

🔹 **اگر فرزندت توی یک زندگی پر از بی‌توجهی، تحقیر، و سردی بزرگ بشه، این تأثیرش خیلی بیشتر از اینه که فقط تک‌والد باشه.**  

🔹 **تو می‌خوای که فرزندت رشد کنه، احساس ارزشمندی داشته باشه، و بدون ترس از فضای خانه، بزرگ بشه—این چیزی هست که تو می‌تونی بهش بدی، حتی بدون حضور پدر.**  

🔹 **تعداد زیادی از بچه‌ها توی خانواده‌های تک‌والد رشد می‌کنن و زندگی سالم و موفقی دارن، چون مادرشون به جای تحمل یک رابطه‌ی ناسالم، محیطی آرام و درست براشون ساخته.**  

**پدر و مادر بودن به معنی داشتن نقش‌های واقعی و مسئولیت‌پذیر بودن در زندگی بچه‌ست—نه فقط بودن در یک خانه.**