2777
2789

از اینکه بایستی و از سوژه ای که خوشت اومده عکس بگیری🙃

از اینکه بشینی کنار کودکِ ف.ال فروش و باهاش درد و دل کنی🌱

از اینکه وسط پیاده رو البته اگر مامور نبود! عشقتو در آغوش بگیری🙈

از اینکه وسط جمع قربون صدقه ی مادرت بری🫂

از اینکه در کوچه با بچه ها دنبال بازی کنی:)

از ابراز علاقه کردن به کسی که دوستش داری، از عصبانی شدن از بلند خندیدن، از گریه کردن های بی دلیل از کنار گذاشتن آدم هایی که تو رو نمی فهمند، خجالت نکش! عمرِ هیچ کس قرار نیست جاودانه باشد!

برای خودت زندگی کن ...*❤️🩵❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من تو خیابون بستنی نمیخورم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

همش عالی،ولی با گزینه ۳ حال نکردم،خونه برای همین کاراس دیگه نه خیابون

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اینا انگار بیشتر برا دیدن دیگران زندگی کردن بودتو خیابون بغلش کن ....

من خارج ازکشور که سفر بودم تو خیابون حتی همو میبوسیدن 

مشکل فرهنگ غلط کشور ماست که این چیزارو بد میدونن

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

ن ما تفریحمون بستنی خوردن

دخترم عاشق بستنیهای حرم حضرت معصومه

یه جایی هست نزدیک حرم واقعا بستنی قیفیاش خوشنزه انکار شیرش تازه 

یه مغازه کوچولو ولی پر مشتری

میریم میخریم  یه جایی میشینیمو میخوریم

جون اونا میبوسن یعنی خوب؟

نه خیر 

کلا بحث اینه نباید کاری ب کار هم داشته باشیم تو خیابون هر کی هرجور دلش میخواد باشه 

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست