2777
2789
عنوان

نهاییامو خیلی خراب کردم

186 بازدید | 12 پست

یازدهمم نهاییامو خیلی بد دادم کل انگیزم از بین رفته میخواستم شروع کنم بخونم برا کنکور فرهنگیان ولی برا انقد خرابی خودمو اماده نکرده بودم الان نمیدونم‌چیکار کنم فرهنگیان شرط معدل نیس اولا شرط معدل ۱۴بود الان برداشتن فک کنم نمیدونم چیکار کنمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه نشو عزیزم خیلیا نمیتونن کنکور رو خوب بدن و اینکه شما اگ ترازت ۹۰۰۰ شه دعوت به مصاحبه میشی بعد تاثیر نهایی که اونم زیاد مهم نیست فقط دعوت شدنت مهمه

بعد نهایی هم در حد معمولی بدی قبولی

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دیونه نشو عزیزم خیلیا نمیتونن کنکور رو خوب بدن و اینکه شما اگ ترازت ۹۰۰۰ شه دعوت به مصاحبه میشی بعد ...

نمیشه ۹۰۰۰ اخه 

من درسم انقد بد نبود اصلا تو طول سال همش خوندم حالا برا شب امتحان کم کاری کردم ولی حقم این نبود 

نمیشه ۹۰۰۰ اخه من درسم انقد بد نبود اصلا تو طول سال همش خوندم حالا برا شب امتحان کم کاری کردم ولی حق ...

از کجا میدونی ترازت ۹۰۰۰ نمیشه🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معدلای درست حسابیش ۹۰۰۰ میده نه معدل من که خودم میدونم چیکار کردم

گلم چه ربطی به معدلت داره ترمیم وجود داره بعدشم هنوز معلوم نیست سال بعد کنکور فرهنگیان اردیبهشت برگذاره میشه یا نه اگ اردیبهشت برگذار بشه فرهنگیان ترازت جداس از نهاییات

1
5
10
15
20
25
30
35
40