2777
2789
عنوان

نامزدیه برادر زادمه اونوقت داداشم منو دعوت نکرده🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز بهت احتیاج ندارن گذر بز به طباخ خونه می افتهناراحت نباش

گذر پوست 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا هرچی میشه میگید عروسمگه پسر دسته گل خودتون رو نمیشناسید؟؟؟؟

آره 

من که شوهرم بخواد کاری رو انجام بده یا نده و قاطع باشه حرف من تاثیری روش ندارن اصلا 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عروسه میتونست به شوهرش بگه

عروسه دخالت بکنه یجور نکنه یجور مشکل خواهر برادریه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

برادر زاده رو دست من بزرگ شد 

همه کاراشو میکردم 

خیلی دوست داشتم این روزو ببینم 

ولی خب دلها خیلی سیاهه

چشمها کور شده 

حق میدم بهشوون

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برادر زاده رو دست من بزرگ شد همه کاراشو میکردم خیلی دوست داشتم این روزو ببینم ولی خب دلها خیلی سیاهه ...

از ما چیزی بهشون نمیماسه دنبال کسانی هستن که هی جلوش هم و راست بشن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40