2777
2789
عنوان

تاخیر ازدواجم بهمم می‌ریزه

114 بازدید | 6 پست

بیست و شش سالمه ، خیلی نیاز عاطفی به ازدواج دارم ، دنبال پارتنر اینجور چیزا نبودم و نیستم هم به دلیل اینکه آدم سنتی ای هستم و هم اینکه دنبال رابطه چند ماهه نیستم ، دنبال ی رابطه پایدارم.. خواستگار هم کم نداشتم ولی وقتی جلو مبربم اکثرشون ی سری اختلال روانی دارن مثل بدبینی و...، یا خانواده هاشون مشکل دارن. برام پولو مدرک مهم نیست و اخلاق و ایمان مهمه ولی هنوز کسی نیومده که به من بخوره ، خیلی هم اهل دعا و نذرونیازم ولی 

... نمی‌دونم شما چند سالتونه چه قدر برای ازدواج صبر کردید ,  چطوری اعصابمو آروم کنم؟ سعی میکنم با فعالیت های جایگزین مثل دوستان و بیرون رفتن و ورزش حواسمو جمع کنم ولی نمیشه واقعا , هم نیاز جسمی هست هم روحی 

اره واقعاً نیاز عاطفی و روحی خیلی زیاد 

منم حسش میکنم زیاد

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۲۶ ازدواج کردم ولی الان دخترهای اقوام ۲۸-۲۹ ساله آن اصلا به ازدواج فکر نمیکنن میگن خیلی بچه اییم

من یکساله ارشدم رو‌گرفتم ، یکساله خیلی دنبال و پیگیرازدواجم چون درسم تموم شده ..

وگرنه منم دختر ازدواجی نبودم 

من ۲۹ ام دوست دارم ازدواج کنم ولی فقط به خاطر جو جامعه وگرنه به خودم باشه از زندگیم راضی راضیم.

من مجردی باحالی ندارم ی سری مسولیتا دارم مثلا مراقبت از پدربزرگ و...، که دیگه خسته شدم دوست دارم برم سر زندگی خودم ، 

احتمالا شما دوستای همجنس زیادی داری وتفریحات خوب

من ندارم