همیییننننبابا مگه قدرت تکلم رو ازت گرفتن بندهی خدا
چون عصبی و ناراحته از طرف مقابلش و میدونه اگه حرف بزنه پایانِ رسیدن به خواسته هاشه..یعنی به خواسته هاش نمیرسه و فکر میکنه اگه حرف بزنه طرف مقابلش پرو میشه😅یا اینکه فکر میکنه ممکنه طرف مقابلش فکر کنه که حق با خودشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قهر که نمیکنممتنفرمولی تو قیافه و سرسنگین هم باشم زود یادم میره😭😂آلزایمر دارم😭😂
منم همینم بخدا..طرف بدترین کارم در حقم بکنه ها فقط بیاد حرف بزنه بخنده باهام منم سریع خندم میگیره..حالا برعکس شوهرم تا خودش نخواد حرف نمیزنه...البته اخلاقای من کم کم رو شوهرم اثر کرده اونم داره مثل من میشه🤣
اینجور آدما متأسفانه بلوغ عقلی لازم رو ندارنآدم بالغ میدونه که مسائل با صحبت کردن حل میشن نه سکوت و ...
بستگی داره دیگه..مثلا یکی رو به شدت ناراحت کنی در حق خودش و خانواده اش بدی کنن این آدم نمیتونه دیگه حرف بزنه باهاش..چون ظلم کرده طرفش..و توهین..پس قهرش طولانی تر میشه و تبدیل به قطع رابطه..ولی دوستی های ساده قهرهاش بیخودن..بعضی آدما هم این قهر کردن شده جزء اخلاق بدشون و ملکه شده براشون و عادت کردن