2777
2789
عنوان

وای که آدمای قهرو چقد رو مخننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 44 پست
همیییننننبابا مگه قدرت تکلم رو ازت گرفتن بنده‌ی خدا

چون عصبی و ناراحته از طرف مقابلش و میدونه اگه حرف بزنه پایانِ رسیدن به خواسته هاشه..یعنی به خواسته هاش نمیرسه و فکر میکنه اگه حرف بزنه طرف مقابلش پرو میشه😅یا اینکه فکر میکنه ممکنه طرف مقابلش فکر کنه که حق با خودشه

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهر که نمیکنممتنفرمولی تو قیافه و سرسنگین هم باشم زود یادم میره😭😂آلزایمر دارم😭😂

منم همینم بخدا..طرف بدترین کارم در حقم بکنه ها فقط بیاد حرف بزنه بخنده باهام منم سریع خندم میگیره..حالا برعکس شوهرم تا خودش نخواد حرف نمیزنه...البته اخلاقای من کم کم رو شوهرم اثر کرده اونم داره مثل من میشه🤣

...
چون عصبی و ناراحته از طرف مقابلش و میدونه اگه حرف بزنه پایانِ رسیدن به خواسته هاشه..یعنی به خواسته ه ...

اینجور آدما متأسفانه بلوغ عقلی لازم رو ندارن

آدم بالغ میدونه که مسائل با صحبت کردن حل میشن نه سکوت و قیافه گرفتن

قهر کار بچه 5 ساله‌ست

من قهر که نمیکنممتنفرمولی تو قیافه و سرسنگین هم باشم زود یادم میره😭😂آلزایمر دارم😭😂

منم عین توام 

دیشب با دوسپسرم  کات کردم سر همین قهر کردناش و چه راحت پذیرفت 😭😭😭

کاربر قدیمی 96 اینا
اینجور آدما متأسفانه بلوغ عقلی لازم رو ندارنآدم بالغ میدونه که مسائل با صحبت کردن حل میشن نه سکوت و ...

بستگی داره دیگه..مثلا یکی رو به شدت ناراحت کنی در حق خودش و خانواده اش بدی کنن این آدم نمیتونه دیگه حرف بزنه باهاش..چون ظلم کرده طرفش..و توهین..پس قهرش طولانی تر میشه و تبدیل به قطع رابطه..ولی دوستی های ساده قهرهاش بیخودن..بعضی آدما هم این قهر کردن شده جزء اخلاق بدشون و ملکه شده براشون و عادت کردن

...
بستگی داره دیگه..مثلا یکی رو به شدت ناراحت کنی در حق خودش و خانواده اش بدی کنن این آدم نمیتونه دیگه ...

آخه داری اشتباه قضاوت میکنی

من درمورد یکی از اعضای خانواده حرف میزنم

ظلمی در حقش نکردم ، کاریش ندارم اصلا 

فقط ازش خواستم تو کارام دخالت نکنه که میکنه متاسفانه

تقی به توقی میخوره هم سیاستش قهره