2777
2789

رو لپتاپ میشه بدون استفاده از شماره و سیم کارت، تلگرام نصب کرد اکانت تلگرام داشت؟

کسی تجربه شو داشته؟ خواهش میکنم جواب بدید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

به اکانت یه نفر باید وصل بشی حتما

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تلگرام لب تاپ ت ب تل خودت تو گوشی وصل شه

راه دیگه ای هم هست که گوشی نباشه و بشه اینکارو کرد

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
راه دیگه ای هم هست که گوشی نباشه و بشه اینکارو کرد

نه

خواهر من نمیشه که 

میخوای از فتو سنتز تلگرام نصب کنی؟😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

به اکانت یه نفر باید وصل بشی حتما

اگر کسی در دسترس نباشه چی از طریق تلگرام وب یا...؟

خب اگر یه اکانت فقط داشته باشیم چطور؟ ولی دسترسی نداشته باشیم به تلفن اون اکانت؟ 

نهخواهر من نمیشه که میخوای از فتو سنتز تلگرام نصب کنی؟😅

من نمیخوام ولی حساس شدم روی یه نوجوان که حس میکنم داره یواشکی رو لپ تاپ یه کارایی میکنه

اگر کسی در دسترس نباشه چی از طریق تلگرام وب یا...؟خب اگر یه اکانت فقط داشته باشیم چطور؟ ولی دسترسی ن ...

به همون یدونه اکانت میتونی وصل بشی

تلگرام رو باز کن شماره اون اکانت رو وارد کن. یه کد به اون شماره ارسال میشه. اونو وارد کنی میری روی اون اکانت. انگار که تلگرامت هم روی گوشیه هم لپتاپ

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من نمیخوام ولی حساس شدم روی یه نوجوان که حس میکنم داره یواشکی رو لپ تاپ یه کارایی میکنه

میتونی اکانت خودتو ب اکانت تلگرام اون متصل کنی و ببینی 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

میتونی اکانت خودتو ب اکانت تلگرام اون متصل کنی و ببینی

متوجه نمیشه؟ 

چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟ 

متوجه نمیشه؟ چطور میتونم اینکارو انجام بدم؟

تو تلگرام خودت شماره تلگرام اونو بزن کد میره بهش اونو کدشو بخون بزن تو گوشیت ازش پاک کن

چرا شاید بشه😅

چون بعضی تلگرام ها نمیدونم چجوری میشه ولی ب صاحب اکانت نوتیف میاد که یکی اومده رو اکانتت