2777
2789
عنوان

مادرایی که برا پسرشون زن میگیرن

711 بازدید | 25 پست

واقعا چه فکری با خودشون میکنن ک ب پسرشون میگن باید خواهر زادمو یا برادرزادمو یا فلان دخترو بگیری 😐😐 حالا پیشنهاد بدن مشکلی نیست مثلا دختره رو نشون بدن بگن خوشت میاد یا نه ب دلت میشینه یا نه 

نه اینکه قهر کنن اعتصاب غذا کنن واسه اینکه چرا پسره گفته می‌خوام دوست دخترمو بگیرم 

الان زندایی مامانم سر اینکه پسرش خواهر زاده اینو نمیگیره به قول ایشون میخواد ی دختر خیابونی بگیره اعتصاب غذا کرده شبو روز گریه می‌کنه و نفرین می‌کنه و میگه من باهات نمیام خواستگاری 😖😖😖😖😖😖

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب معلومه. کنترل‌گره‌

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چقدر مسخره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه. کنترل‌گره‌

کنترل گر که هیچ یه آدم عقل موندس 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا سگ تو کسایی که بی دلیل و بی علاقه دو طرفین

رو دختر و پسر اسم میزارن

و تنها چیزی میمونه دلشکسته و آبروی رفته

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اینا همونایی هستن که خودشو نو میکشن تا پسر دار بشناخرم اینطوری با وابستگی بیش از حد زندگیشو نابود می ...

وابستگی چیه این بی عقله این بی منطقه فکر کرده عهد بوقه دوره ناصرالدین شاهه ک هر دختری این بگه پسرش بگیره 

واقعا سگ تو کسایی که بی دلیل و بی علاقه دو طرفینرو دختر و پسر اسم میزارنو تنها چیزی میمونه دلشکسته و ...

اره بابا اصلا نمیشه آدم تا طرفین ب دل هم نشینن تا نفهمن باهم تفاهم دارن یا نه اصلا اون ازدواج اشتباهه