2777
2789
عنوان

بلد نیستم حرف بزنم بیاید توروخدا

67 بازدید | 12 پست

بچها من وقتی میخام با یکی حرف بزنم یا مثلا تلفنی با کسی صحبت کنم تپش قلب شدید میگیرم بعد حرفارو که تو مغزم چیدم به زبون میارم همیشه باید گیر کنم انگار میپیچن به هم... خیلی بده با کسیم حرف میزنم تو چشاش نگاه کنم اصلا حرف زدنم نمیاد .. حس میکنم بخاطر حافظمه آخه تو این مواقع کلمه ها یادم میره باید برای یه جمله بندی ساده کلی فکر کنم هرچیم کتاب میخونم یادم نمیمونن واقعا خیلی زجر میکشم.... چکار کنم چه دکتری برم بنطرتون خجالتم میکشم با کسی در میون بزارم.

اینم بگم وقتی عصبی میشم اوضام بدتر میشه 

بنظرتون این لکنت به حساب میاد؟ خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه به این گفت لکنت کمی موذبی بنظرم بیشتر تو اجتماع باش یا حرف بزن درست میشه

اخه نمیدونم چرا اینطوری میشم طرف باهام حرف میزنه انگار میخاد سرمو ببره😂 اخه یه مدتیم هست بخاطر کنکورم زیاد تو خونم میگم شاید اینم متاثر باشه

ی طب سنتی که کارش خوب باشه برو ان شاالله مفید باشه

ی مدت شاید رژیم بده 

من شنیدم شربت کندر تو دارو خونه هست

اگه پیدا کنی مفیده 

البته قبلش در موردش بخون ی وقت منع مصرف چیزی نداشته باشی

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
ی طب سنتی که کارش خوب باشه برو ان شاالله مفید باشه ی مدت شاید رژیم بده من شنیدم شربت کندر تو دارو خو ...

طب سنتی کجا نمیشناسی جاییو ویزیت انلاین داشته باشه؟

چیش عادیه همسن و سالام مثل بلبل با جنس مخالف حرف میزنن من چرا باید اینجوری باشم😐

نگاه نکن دختری راحت با پسری حرف میزنه اتفاقا شما بهترین کارو میکنی  بحث خجالت و اینا نیست  ولی فقط شما ک تنها نیستید خیلی دخترا موذب میشن موقع حرف زدن با پسر