2777
2789

من همسرم فوت شده یه سال و۲ماهه خیلی همسرمو دوس داشتم خیلی زیاد سنمم کمه یه پسردارم دلم نمیخاد دوباره ازدواج کنم ولی شرایط خیلی پیچیدس چ خاکی توسرم کنم باخونواده همسرم زندگی میکنم اگه دوباره ازدواج کنم بچمو ازم میگیرن اگه برگردم خونه بابام مادرم بشدت بداخلاقه نمیتونم باهاش کناربیام نمیذارن مستقل بشینم و زندگی کنم نمیدونم چیکارکنم ازبس فشار عصبی بهم واردمیشه دائم سردرددارم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

خودت چند سالته؟

پسرت چند سالشه؟

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون چیزی که من می دونم اگر زن ازدواج کنه پدر یا مادر شوهر نمیتونن بچه رو بگیرن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چند سالته؟ چرا نمیتونی مستقل بشی؟ حداقل سرکار برو.

فرهنگ اینجا اجازه نمیده خونواده هااجازه نمیدن!

سرکارهم نمیذارن برم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

۲۵سالمه پسرمم۳سالشه!

پس پسرت خیلی کوچولوئه بهت احتیاج داره 

صبر کن تا پسرت بزرگتر شه بعد مستقل شو 

راستی سرکار هم میتونی بری ی شیفت فقط برای روحیت خوبه

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم