2777
2789
عنوان

زندگیم بعدازفوت شوهرم خیلی پیچیده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9086 بازدید | 122 پست
عزیزم برادرشوهرمجرد توخونه دارم ازهمه نظر تحت فشارن خونوادم دیگه اجازه نمیدن اینحاباشم درصورتیکه من ...

تو یه واحدین یا خونت جداست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانونا نمی تونن بچه رو از شما بگیرن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اره فوق العادن!

پس چرا فکر میکنی بچه رو ازت میگیرن؟

خیلی جوونی، حیفه بخوای تنها بمونی

ولی با هرکسی وارد زندگی نشو

اگه آدم خوب سر راهت قرار گرفت تا بچت کوچیکه ازدواج کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم مادرم بشدت بداخلاقه نمیتونم باهاش کناربیام

خب مشکل چیه پس؟ 

خرجتونو کی میده؟ جداست خورد و خوراکتون یا با اونها؟ 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

پس پسرت خیلی کوچولوئه بهت احتیاج داره صبر کن تا پسرت بزرگتر شه بعد مستقل شو راستی سرکار هم میتونی بر ...

عزیزم هیچی نمیذارن!من بمیرمم بچمو ول نمیکنم هیچوق جونم به جونش بستس!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

بنظرم ازدواج نکن زندگیتوبکن پسرتوبزرگ کن

خیلییی اراده میخاد

اونم با مشکلات اسی

من عمه ام چون دوتا دختر داشت دیگه هرگز ازدواج نکرد

دختراشو عروس کرد الا ۴۵ سالشه حالاااا جدیدا یه حرف و حدیثایی میشنویم و خیلی خوشحالیم براش ولی خب بچهاش رو سروسامون داد

البته شاغل بود

بنظرم اسی اگ دیپلم داری بشین تو خونه واسه پیام نور بخون وقتت الکی هدر نده بخصوص ک شرایطت حساسه حداقل یک مدرکی چیزی داشته باشی در اینده