2777
2789

من همسرم فوت شده یه سال و۲ماهه خیلی همسرمو دوس داشتم خیلی زیاد سنمم کمه یه پسردارم دلم نمیخاد دوباره ازدواج کنم ولی شرایط خیلی پیچیدس چ خاکی توسرم کنم باخونواده همسرم زندگی میکنم اگه دوباره ازدواج کنم بچمو ازم میگیرن اگه برگردم خونه بابام مادرم بشدت بداخلاقه نمیتونم باهاش کناربیام نمیذارن مستقل بشینم و زندگی کنم نمیدونم چیکارکنم ازبس فشار عصبی بهم واردمیشه دائم سردرددارم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

خودت چند سالته؟

پسرت چند سالشه؟

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا اون چیزی که من می دونم اگر زن ازدواج کنه پدر یا مادر شوهر نمیتونن بچه رو بگیرن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چند سالته؟ چرا نمیتونی مستقل بشی؟ حداقل سرکار برو.

فرهنگ اینجا اجازه نمیده خونواده هااجازه نمیدن!

سرکارهم نمیذارن برم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

۲۵سالمه پسرمم۳سالشه!

پس پسرت خیلی کوچولوئه بهت احتیاج داره 

صبر کن تا پسرت بزرگتر شه بعد مستقل شو 

راستی سرکار هم میتونی بری ی شیفت فقط برای روحیت خوبه

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم