2777
2789
عنوان

یه نفر دو هزار دلار بهم بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 63 پست
چه بی انصافهحالا حق داره یکم زورش بگیره چون دلار رفته بالا ولی خب وقتی قبول کرده دلار بگیره فکر اینج ...

یه کاری قرار بود واسم انجام و اطمینان بهم داده بود 

بارها بهم گفت حتی اگه کار انجام نشه پولت سر جاشه من به دلار برمیگردونم ک ضرر نکنی 

الان زده زیرش 

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسال پیش دلار چند بود الان چنده

خب دلار بهش میده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه جانم بگو دلار دادم دلار پس میگیرم، در ضمن تو این مملکت نرخ تورم بالای ۵۰ درصده بهش بگو الاغ اگر هم بهت ریال داده بودم باید طبق تورم سالانخ بهم پس بدی، دو سال پیش با ۱۲۰ تومن میشد چهارتا سکه خرید

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه بابا مثلا رفیق صمیمیم بود چ کنم بنظرت

دفعه دیگه تمام زندگیتو سر طمع نده به کسی قشنگ یه تیکه طلا میخریدی الان سودشم برده بودی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
😂😂😂😂😂😂الان زنگ میزنم بهش

چیزی ازش داری شاکی بشی))))؟؟؟؟

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

نه عزیزم قبول نکن دلار گرفتی دلار پس بگیر بگو من به ریال که بهت پول ندادم به دلار دادم دلار هم پس میگیرم 

اگه تو پیام مدرکی داری حتما برو شکایت کن فردا میزنه زیرش ساده نباشمیتونی با ۱۲۰ تومن ۲۰۰۰ تا دلار بخری الان؟ 

دوساله سر این قضیه روح و روانم بهم ریخته قبول کنم یا نه

بگو من همون دلارارو میخام ،چقدر زرنگ بوده و شما چه راحت میخواهید سرتون کلاه بره ...خب بگو همون چندسال پیش با همون پول چقدر میتونستم طلا بخرم ووو منم همون دلارام میخام نه ریال ارزش پایین خودمون رو

علاوه بر این ۳۰۰ دلاره ۱۲۰ میل بهت میده؟ خوبه دیگه تقریبا اوکیه، از خرس موی کندن غنیمته الان ۲۰۰۰ دلار میشه ۱۷۰ میل ، ۱۲۰ تاشو بده اوکیه، 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.