2777
2789

ما ۵ ماهه که ازدواج کردیم

شرایط توی خونه و اونا فراهم هست هر کدوم اتاق جدا داریم( عقدیم)

الان نزدیک یک ماه و خورده ای میشه که رابطه نداریم

یه بار می گفت مریضم یا شرایطش نیست یا مسافرت هم که بودیم اتاق جدا داشتیم. حس می کنم اصلا هیچ میلی به من نداره بارها بهش گفتم که دلم می خواد 

میگه باشه  ولی هیچی به هیچی 

توقع دارم ازم بخواد اینقدر ذوق داشته باشه که شرایط رو مهیا کنه اما هیچ کاری نمی کنه

اعصابمو کامل خورد کرده 

هی خودمو به بیخیالی می زنم ولی وقتی نیاز دارم یا یادم میاد ناراحت و عصبی میشم

حس می کنم دوستم نداره که تمایلی بهم نداره 

یا اصلا اونقدر جذاب نیستم براش که دلش منو نمی خواد

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

خیر 

این مشکل رو قبل تو خونه خودتون رفتن حتما حل کنید 

چون میتونه عاملی برای طلاق باشه!

باهاشون صحبت کنید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

وا اتاق جدا چه صیغه ایه😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا عجیبه

پسرا اینجوری نیستن

باهاش صحبت کن اگر واقعا به زبون میگی میخای و کاری نمیکنه شاید خیلی سرده

بعدا ب مشکل میخورید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم بنظرم بهتر میبود دوران عقد رابطه نمیداشتید میدونم الان یه عده میان شوهرشه و فلان باور کن بلند مدت اسیبهاش بهتر نفعهاشه

حالام اگر شک داری مزاج ایناش مشکل داره یا نعوظی چیزی ببر اورولوژی سرخودت ازمون خطا نکن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مشکل داره.

اصلا ربطی به تو و علاقه و‌... هم نداره اول ازدواج مادر فولادزره هم باشه مردا تشنن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیر این مشکل رو قبل تو خونه خودتون رفتن حتما حل کنید چون میتونه عاملی برای طلاق باشه!باهاشون صحبت کن ...

قبل از ازدواج باهاشون در این مورد صحبت کرده بودم و بهشون گفتم و اونم متقابلا بهم گفت 

اصلا توقع اینو نداشتم که دوماه منو نخواد

بهش هم میگم ناراحت میشه ناراحتی درست می کنه

غرورم هم دیگه اجازه نمیده بیش از این ازش بخوام

یعنی مشکل این نیست 😂

اتفاقا مشکل اولیه همینه ملت با رل هاشون تو جیگر هم میخوابن بعد اینا عقدن جدان 

خب معلومه پسره یخ صفته

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قبل از ازدواج باهاشون در این مورد صحبت کرده بودم و بهشون گفتم و اونم متقابلا بهم گفت اصلا توقع اینو ...

ازش نخواه 

باهاش حرف بزن و علت رو بپرس اول 

ببین علتش چیه 

علت رو نگفت برید پیش سکستراپیسن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اتفاقا مشکل اولیه همینه ملت با رل هاشون تو جیگر هم میخوابن بعد اینا عقدن جدان خب معلومه پسره یخ صفته

نه میگه که اتاق جدا داریم هر دومون تو خونه های پدری ، یعنی مشکل مکان نیست

مشکل داره.اصلا ربطی به تو و علاقه و‌... هم نداره اول ازدواج مادر فولادزره هم باشه مردا تشنن.

آره واقعا توقع یه رابطه خیلی گرم رو داشتم این که دلش منو بخواد 

ولی اصلا اینطوری نیست اینکه هیچ ذوقی بهم نداره حس بدی به خودم نی گیرم که من چه مشکلی دارم

بهش هم میگم میگه اولویت زندگیم رابطه نیست