2777
2789
عنوان

حقوق کاری تو مشهد چقدره

44 بازدید | 4 پست

من بدجور دنبال کار بودم و به دلایلی نمیتونستم برم هرجایی استخدام شم وگرنه مدارک دانشگاهیم از بهترین جاهاست. یه آشنامون گفت این بازه رو برم کارمند معمولی شرکتش شم. کار معمولی دیگه، تایپ و اکسل و ازینچیزا. روزی ۵ ساعت. بهم حقوق ۷.۵ میلیون میدن. گفتن فرقم نداره ۳۰ روز یا ۳۱ روز، حقوق همینه. 

√ خیلی کم نیست؟!

اول فکر میکردم خوبه! همون ساعتی تقریبا ۴۸ تومن وزارت کاره (البته به ازای ۳۰ روز. سعی کردم نادیده بگیرم که یه روز تو پاچمه)

√ ولی یه سرچی کردم، خیلیم سردرنمیارم، باید بهم حق مسکن ۹۰۰ هزار و بن خرید خواربار ۲۲۰۰ هم علاوه بر حقوق ساعتی بدن اره؟؟؟ (من مجردم لذا بچم ندارم حق تاهل و فرزند نیست)

شما میدونید چجوریاست و چقد باید بدن؟ میخوام ازینجا دربیام برم یه جای دیگه که شاید غریبه باشن ولی اتفاقا همین باعث میشه به وظیفه پرداخت حقوقشون عمل کنن. اون دلایلمم دیگه رفع شده و میتونم هرجایی برم. نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.