2777
2789
عنوان

وقتی میخواین پک سوخاری بخرین چیا میخرین 🍗🍗🍗

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 42 پست
سیب زمینی نمیخرمقارچ و سینه

پیشنهاد خوبیه میتونم بجاش سینه بیشتر بخرم ممنون

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت میخوام سوخاری بخرم پیتزا میخرم تا حالا نخوردم

پیتزا سوخاری؟ خوشمزس؟ شنیدم خیلی سنگینه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کورن داگ خوردی؟ بنظرت ارزش داره پول بدم؟ بعد چقدر سینه سفارش میدین مثلا

کورن داگ واقعا خوشمزه هست خودتم میتونی درستش کنی راحته 

من برا خودم همیشه ۳ تیکه سینه سفارش میدم با قارچ و سیب زمینی 

ولی همسر و پسرم ۵ تیکه 

من کلا ازین چیزا نمیخورم. خیلی خیلی کم. خودم برا بچم درس میکنم دوس داره. هم به صرفه هست و هم سالم تر 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

رون کوچیک‌مرغ و قارچ رو خودم تو‌خونه سوخاری میکنم بخاطر سالم بودنش به همراه سیب زمینی سرخ شده ☺️

ولی خب گهگاه میریم بیرون همسرم میگه سوخاری بخوریم اصولا پک ما رون مرغ و قارچ و سیب زمینی هست با سالاد کنارش و سس ها 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫