2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین دلداری🤧

232 بازدید | 49 پست

میخواستم ماشین رو امروز دربیارم از حیاط . چند بار زدم به در آخرم چسبوندم به دیوار😥دیگه زنگ زدم شوهرم اومد درست کرد خیلی ناراحتم😐

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی ناراحت کننده هست. اول راهی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

وای😂😂😂😂

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

گواهینامه داری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اواااا چند بار تصادف کردی🥴🤦

🤧

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها منم تازه ماشین خریدم تنهایی خارج از شهر زیاد میرم ولی اعتماد به نفس شهر رفتن رو ندادم چیکار کنم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
الان شوهرت نیاز به دلداری داره

😆نه اونجوری که فکر کنی ماشین داغون شده باشه که نه با سرعت خیلی کم میرفتم تهش میخورد به در چیزی نشده ماشین خودم خیلی ناراحتم نتونستم دربیارمش همچین با اعتماد به نفس رفتم درو باز کردم همسایه مونم همون روبرو داشت کار میکرد آخرم نتونستم دربیارم آبروم رفت😬درو بستم🦦

عزیزم خیلی ناراحت کننده هست. اول راهی؟

آره بابا تازه دو سه هفته س گواهینامه م اومده

😆نه اونجوری که فکر کنی ماشین داغون شده باشه که نه با سرعت خیلی کم میرفتم تهش میخورد به در چیزی نشده ...

اشکال نداره روز اول کسی همه چی بلد نیست تمرین میکنی یاد میگیری

کی تموم میشه