2777
2789
عنوان

چرا آدم نمیتونه مثل فیلما باشه

102 بازدید | 6 پست

مثلا امروز اومدم دسته بندی امور رو مثل فیلما 

که طرف مثلا مغزمتفکره

ایده میچینه میزنه رو دیوار با نخ بهم وصلشون میکنه

بعد یه لباس تمیز و خفن میپوشه و با عینک تکمیل میکنه استایلو سوار وسیله نقلیه میشه و میره به اهدافش جامه عمل بپوشونه انجام بدم

حوصلم نشد هیچی هم به ذهنم نرسید 

خیلی دنیای واقعی هیجانش کمه😒بیشتر کارا هم دستت بسته است برای انجامش🚶🏻‍♀️

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم یعنی دروغ و شوخی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من قبلا این کارو میکردم البته رو دیوار نمیزدم ولی همونجوری اهداف و برنامه‌هام رو دسته بندی میکردم و بعد میرفتم انجام میدادم.

الان دو سه ساله افسردگی و عادت به زندگی کارمندی و... باعث شده دیگه انجام ندم. یعنی تا مرحله برنامه ریزی میرم بعد جا میزنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.