2777
2789
عنوان

گریه های بچم امروز کمرمو شکست 🥺😔

451 بازدید | 44 پست

با شوهرم اختلاف داریم الان جدا زندگی میکنیم 

نمیزاره بچمو ببینم (4 سالشه) 

دیروز رفتم شهرستان مامانم اینا ک خونه مادرشوهرمم اونجاس و دوتا کوچه فاصله دارن 

بچم اومد پیش خودم نگه داشتم 

و امروز ک داشتم برمیگشتم خیلی بی تابی میکرد همش میگفت منم با خودت ببر 💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی اون واقعا الان به شما نیاز داره کوچولو خیلی بیشتر فکر کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خواهرم بزور نگهش داشت دستش گاز گرفت و اومد دنبالم و لباسم و ول نمیکرد و فقط گریه میکرد ک مامان نرو � ...

توکه شرایطی نبایدبچت وول کنی توهرشرایطی مادرنیستی اگه برنگردی

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

من هیچ تقصیری ندارم اون ب خواهر 9 سالم تجاوز کرد نتونستم بلخشم

با این اوصاف که صلاحیت نگهداری و گرفتن حضانت فرزندتون را نداره چطور بچه را سپردید بهش ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من هیچ تقصیری ندارم اون ب خواهر 9 سالم تجاوز کرد نتونستم بلخشم

بحث طلاق از همسرتون نه

تلاش کن بیاریش پیش خودت 

لااقل بزرگ ک شد بتونه ب خودش بقبولونه ک مامانم برام تلاش کرد ولی نشد

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری