2777
2789

حالا پدرم یکم کم آورده و شرایطمون خوب نیست 

ما به کسی چیزی نگفتیم یعنی خب فقط مغازه اش جا به جا شده و اینا

بعد انگار همسرم به مامانش گفته 

مامانش هم همش ازم میپرسه کار و کاسبی بابات چطوری میگم خداروشکر 

میگم همین خرج خورد و خوراک و در بیاره باز خوبه خداروشکر

گفتم اونکه در میاد خداروشکر مامانم دوس داره فرش و مبل عوض کنه هزینه های سنگین تر یکم سخت شده

ناراحتم از همسرم چرا مشکلات خانواده من و مادرش باید بدونه 

واقعا دلم میخواد گریه کنم 🥲

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین از همسرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم همینه

مقصر اون مادرشوهره که انقدر بدجنسه به رو میاره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شوهرمنم همینهمقصر اون مادرشوهره که انقدر بدجنسه به رو میاره

خیلی انگار میخواد بهم بفهمونه شما خیلی بالا نیستین 

نمیدونم واقعا ولی شوهرم حتما امشب باهاش صحبت میکنم

خیلی انگار میخواد بهم بفهمونه شما خیلی بالا نیستین نمیدونم واقعا ولی شوهرم حتما امشب باهاش صحبت میکن ...

ازحقارت وحسادت خودشه 

مادرشوهرمنم همینه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اونا از درون حرص میخوردن به روشون نمیاوردن الان خوشحال شدن برای آرامش دلشون میگن ،یکم حسشون بهتر شه

آدمی زاده ،فرشته که نیست ،همه همینن 

تو ضعف نشون نده ،اصلا به روی خودت نیار که واقعا وضعتون بده و اعتماد به نفست اومده پایین ،اونا میخوان اینو ببینن دیگه تو نشون نده

اونا از درون حرص میخوردن به روشون نمیاوردن الان خوشحال شدن برای آرامش دلشون میگن ،یکم حسشون بهتر شهآ ...

دارم همین و تلاش میکنم نشون ندم ولی همسرمم کاره اش بده به خانواده اش میگه🥲

خدا هیچکس و از اسب نندازه زمین