2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخت

128 بازدید | 15 پست

مختصر میگم منو پسری با هم چند ماه پیش اشنا شدیم و ایشون اصرار ک قصدش ازدواج آشنا شدیم و بعد ی مدت اومدن خواستگاری و خانواده گفتن شغل ندارع و اینم باز حل کردم ولی خانواده اون ناراضی بودن چون من مطلقه بودم و سکه پایین گفتن تا بهم بخوره... توی اون تایم من پسرو واقعا دوست داشتم و خدا می‌دونه حتا ی کادو کوچیک ازش نگرفتم حتا صبا چهار صبح میزفت سرکار باهاش بیدار میشدم صب بخیر میگفتم ک تو جاده خوابش نبره. اما خانوادش پس کشیدن و اونم گذاشت رفت ی شهر دیگه... الان رفتم تلگرام میبینم پیام داده ک ( تازه فهمیدم همه چیت نقش بازی کردن بود خدا ب پسر بعدی رحم کنه) حالم داره بهم میخوره بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل این کارای تو چیه خب ؟ چرا کامل نمیگی ؟

ببین وقتی خواستگاری تموم شد ما جواب رد دادیم و تموم شد همه چی... بعد من این پسرو بلاک کردم تا امروز با یه اکانت جدید سلام فرستاد منم نخونده حذف کردم عصر دیدم اینو نوشته

نمی‌دونم صب پیام داد نوشته بود سلام خوبی خانواده خوبن منم جواب ندادم دوطرفه پاک کزدم

وقتی قرار نیست بهم برسید کارخوبی کردی اما مهریه ملاک‌خوشبختی نبود

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ببین وقتی خواستگاری تموم شد ما جواب رد دادیم و تموم شد همه چی... بعد من این پسرو بلاک کردم تا امروز ...

ایکجور ک تو میگی اول تقصیر خانواده ش بوده بعد خودش که رفته و هیچ تلاشی برات نکرده ، دیگه نمیدونم  دلیل این حرفش چیه ...

💛🌼

ایکجور ک تو میگی اول تقصیر خانواده ش بوده بعد خودش که رفته و هیچ تلاشی برات نکرده ، دیگه نمیدونم دل ...

نمی‌دونم منتظرم جوابمو بده ببینم چ مرگشه 

من دوسش داشتم بهش احترام گذاشتم اون میگه اینا نقض بوده بازی کردی