ببین ی کاربری بود میومد هروقت من تاپیک از بدبختی هامو شوهر اشغالم میزدم اومد بهم پیام داد تو خصوصی یه متن بلند بالا میفرستاد که برا فلانی و فلانی چله گرفتم حاجت روا شدن برو ازشون بپرس بعد میگفت برا فلانی ام گرفت همین دیشب تاپیک زد شکرگزاری کرد بعد اولین بار پارسال پیام داد امسالم یه ماه پیش همین پیامو برام فرستاد دقیقا عین همین و گفت برا فلانی گرفتن همین دیشب تاپیک زده برا شکرگزاری 🤣🤣🤣 دقیقاً معلوم بود چقدرررر دروغگوعه
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم توی همین سایت شنیدم خیلی خوبه اگه بتونی انجام بدی، به یه کاربر گفتم برام انجام بده 500 هزینش بود نتونستم، 200 دادم یه چله دیگه ای انجام داد و ذکر اینا، تونستم حتما باید بهش بگم برام انجام بده