2777
2789
عنوان

عمل لیزیک

167 بازدید | 38 پست

سلام 

تو بیمارستان نور اسفندیار کدوم دکتر رو میشناسین ک کارش خوبه 

برای عمل لیزیک میخوام 

خودتون یا بستگانتون عمل کردین راضی بودین ؟؟

کدوم نوع لیزر رو زدین

اسمایل پرو فمتو پرو فمتواسمایل فمتولیزیک پی ار کی و ترن س پی ار کدوم بهتره

احتمالا دکتر ب من اسمایل رو بگه انجام بده

ولی اگه برم ویزیت بعد برای جراحی نمیتونم دکتر رو  عوض کنم 

گیج شدم انقدر سرچ کردم اصلا بصیر برم یا نور

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

سلام خوبی کسی نیست سوال منم هست

سلام عزیزم

ایشاله کسی بیاد جواب بده

اینجا فقط تاپیکای چرت و پرت بزنی پربازدبد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم نور مطهری پیش قاضی زاده پی آر کی کرد راضی بود البته خود دکتر نظرشون رو اسمایل بود

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خواهرم نور مطهری پیش قاضی زاده پی آر کی کرد راضی بود البته خود دکتر نظرشون رو اسمایل بود

مطهری اسمایل پرو رو نداره فقط فمتو اسمایل رو داره  ولی فیمتش از اسفندبار بهتره

چند وقته عمل کرده ؟ برنگشته اصلا؟

سلام عزیزمایشاله کسی بیاد جواب بدهاینجا فقط تاپیکای چرت و پرت بزنی پربازدبد میشه

انشالله پر بازدید بشه بیان ما هم جواب سوالمنو بگیریم

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

مطهری اسمایل پرو رو نداره فقط فمتو اسمایل رو داره ولی فیمتش از اسفندبار بهتره

اون موقع که خواهرم رفته بود برا عمل بیمارای اسفندیارم به بهونه خرابی دستگاه فرستاده بودن مطهری

با ی دستگاه منتها با قیمت بالاتر عمل شدن بندگان خدا

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

الان همشون بیشتر اسمایل رو پیشنهاد میدن انگار 

چند وقته عمل کرده ؟ برنگشته اصلا؟

دو سال شده 

نه

الان همشون بیشتر اسمایل رو پیشنهاد میدن انگار

به خاطر اینکه هم راحت تره هم گرون تر

ما به خاطر قیمت خودمون اصرار کردیم به پی آر کی

اون موقع که خواهرم رفته بود برا عمل بیمارای اسفندیارم به بهونه خرابی دستگاه فرستاده بودن مطهریبا ی د ...

این دیگه خیلی بی انصافیه باید پولشو برمیگردوندن

اسفندیار هر عملش ۵ ۶ تومن بیشتر از مطهریه

جالب شهر ری ارزونتره ولی دوره خیلی 

به خاطر اینکه هم راحت تره هم گرون ترما به خاطر قیمت خودمون اصرار کردیم به پی آر کی

اره منم بخاطر قیمت اگه بشه فمتو بزنم بهتره

بیمه تکمیلی فول دارم ولی اسمایل رو گفت چ خبره ۷۰ تومن نمیدیم