2777
2789

سلام✨️ عروسی نیست یه مجلس عقد تو خونه ست فامیل خیلی نزیک نیستن اونقدرم دوررر نیستن یه پارچه سرهمی گرفتم خیاط بدوزه ولی هنوز مدلش رو انتخاب نکردم من همهه لباس مجلسی هام مشکیه این یکی رو به انتخاب بقیه کالباسی گرفتم ولی پشیمون شدم الان یکم حس میکنم بهم نیاد یا یجوریه! واسه همین خیلی بین انتخاب مدلش هم تو گمراهی گیر کردم گفتم از شما کمک بگیرم چن تا عکس میذارم لطفا اگه مدلی غیر اینا هم مد نظرتون هست بهم بگید خیلیی خوشحال میشم.. یه مدلی که به رنگ کالباسی و اندام من بیاد، جنس پارچه یادم نیست ولی پارچه ی شُل نیست منم لاغرم 

همین پست اول میذارم بچه ها تا تایید بشه شاید طول بکشه..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

دومیه مجلسی تره

اولی و اخری برای مراسمای خودمونی تره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱