2777
2789
عنوان

بچه داری تا کی همین طور سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 46 پست

اسی واقعا ناراحت شدم برات کاش کمکی داشتی حاملم نتونستم تا اخر بخونم 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
یه نفس عمیق بکش و آروم باش چندتا راهکار میدم امتحان کن اول بچه رو تو کریر بخوابون نه رو زمین کریر یه ...

مرسی عزیزم

شب قبل خواب بدم باعث میشه دیر تر پاشه؟

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه اگه قصد داری دوتا بجه داشته باشی ولی خوبیش اینه که دوتا بچه با اختلاف سنی کم داری که باهم ر ...

آره ان شا الله خدا توان و سلامتی هم بده

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

من بچه اولم فقط باشیر خودم میخوابید شب تا صبح بهش شیر میدادم فوق العاده پر سر و صدا منم مدام از این ...

خداروشکر عزیزم ممنونم از نظرت

عزیزم منم همش منتظر بودم ک تموم شده ولی فمیدم تموم نمیشه فقط تو باید خونسردتر باشی باید تغییر کنی خل ...

خدا نگهش داره واست عزیزم

اسی واقعا ناراحت شدم برات کاش کمکی داشتی حاملم نتونستم تا اخر بخونم

ان شا الله به سلامتی فارغ شی ❤❤

مرسی عزیزمشب قبل خواب بدم باعث میشه دیر تر پاشه؟

شکمشو سیر کن تا صبح خوابه خواب اصلا تکون نمیخوره من دوتا پشت سر هم داشتم 5 و 3 ساله اینا برای من خیلی جواب میداد بعد شب مثلا 11 میخواست بخوابه من از 10 باهاش بازی می‌کردم یه ربع به 11 غذاشو میدادم سینمو میزاشتم دهنش می‌خوابید تا صبح تکون نمی‌خورد همیشه هم یکی از لباسامو میزاشتم کنار سرش 

ان شا الله به سلامتی فارغ شی ❤❤

قربونت

نگران نباش همه چی میگذره من یک دختر عمو دارم یه بچه اورد الان دوباره حاملس سنشم کمه اما عین خیالش نیست

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
خداروشکر عزیزم ممنونم از نظرت

خواهش میکنم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

شکمشو سیر کن تا صبح خوابه خواب اصلا تکون نمیخوره من دوتا پشت سر هم داشتم 5 و 3 ساله اینا برای من خیل ...

وای مرسی عزیزم

قربونتنگران نباش همه چی میگذره من یک دختر عمو دارم یه بچه اورد الان دوباره حاملس سنشم کمه اما عین خی ...

شاید کمکی داره