2777
2789
عنوان

بچه داری تا کی همین طور سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 46 پست
از ۳ سالگی به بعد راحت میشی

اون وقت باید بچه دومم رو بیارم🥲🥲

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم ،تک تک حرفاتو میفهمم ،من بچم چند ردز دیگه ۴ ماهش تموم میشه میره تو ۵ ،البته شوهرم فقط صبحها قبل از سرکارش سه ساعت نگه میداشت که من بتونم بخوابم وگرنه دو ماه اول اصلاااا به روی خودش نیاورد ،من نابود بودم و انقدر ازش نفرت پیدا کرده بودم که دلم نمیخواست تو چشماش نگاه کنم،خداروسکر خورد به عید و موند خونه و دید چقدر سخته ک تصمیم گرفت یه کمی کمک کنه

منم بچم تا یه صدا میاد از خواب میپره

الان جدیدا پستونکو میذارم نزدیکم ،تا میخواد نق بزنه و به خودش میمیچع انگشتامو میدم دستش ،بعد پستونکو اروم میذارم دهنش دوباره میخوابه،تو هم امتحان کن شاید جواب بده بتونی یه کم استراحت کنی

وای خیلی ممنون حداقل بگم این روزا میگذره

آره عزیزم میگذره،خدا تحملشو میده 

خوبه وقت کردی تاپیک بزنی من حتی سرویس هم با کلی استرس میرفتم،چون دائما درحال گریه بود،خیلی وقتا بغلم میکردم تو خونه میدوییدم تا آروم بشه،کلی هم دکتر می‌بردم هیچی به هیچی 

یه نفس عمیق بکش و آروم باش چندتا راهکار میدم امتحان کن 

اول بچه رو تو کریر بخوابون نه رو زمین کریر یه حالت مثل آغوش داره 

دوم از دسته کریر یه چیزی مثل زنگوله آویزون کن تا وقتی بهش دست میزنه صدا بده تا چند ماه با بازی کردن با اون آرومه 

سوم وقتی خوابه روسری یا لباس خودتو بزار کنار سرش که بوی تورو بده فکر کنه تو پیششی 

چهارم از الان غذای کمکی و شروع کن سخت نیست اصلا تازه راحت تر میشی اینجوری که برنج ایرانی خوب و عطری و بگیر خیس کن بزار یک روز خیس بخوره بعد آبکش کن بزار خشک بشه کامل خشک بشه و تو آسیاب آسیاب کن بعد هر سری یه قاشق از همین برنج و با آب و یه دونه قند بزار تو یه قابلمه کوچیک تا درست بشه کلا زمان پختش 5 دیقه قبل از شیر دادن بهش این و بده وقتی سیر باشه کمتر شیر میخوره 

اون وقت باید بچه دومم رو بیارم🥲🥲

آره دیگه اگه قصد داری دوتا بجه داشته باشی

ولی خوبیش اینه که دوتا بچه با اختلاف سنی کم داری که باهم رفیق میشن و دیگه تو با خیال راحت میتونی به برنامه و کارات برسی در اینده و نگرانی بابت تنهایی بچه ات نداری

.

من بچه اولم فقط باشیر خودم میخوابید شب تا صبح بهش شیر میدادم فوق العاده پر سر و صدا منم مدام از این و اون میپرسیدم کی تموم میشه کی بهتر میشه و تقریبا تا ۳ سالگی بهتر شد البته با ورود بچه دومم😉😁 اما بهت این نوید و میدم که درسته موقع لجبازیاش که برسه میخوای سرتو بکوبی به دیوار ولی عوضش خسته نیستی دیگه متوجه میشی چی میگم ؟ یعنی تو نوزادی باید تموم خودتو بذاری وقت نداری بخوابی وقت نداری بخوری و ...

ولی بزرگتر شدنش باعث میشه شبا راحت باشی راحتم بخوری 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

من نوزاد بودم بودم مامانو میگ همش خاب بودی بی صدا و اذیت...میگ راحته بچه، برو بیار، گوام میزنه؟

والا بچه ها متفاوت ان

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

نمیفهمم چرا بچه دار میشید واقعاجهان دیگه ظرفیت نداره

من بعد از ۸ سال از ازدواجم و سبک سنگین بچه دار شدم.

خودم میدونم کار درستی نیست ولی

وقتی شیرش قط کنید خواب شبش یکسره میشه و زمان بیشتری برای استراحت در شب دارید. در طول روز هم وقتی دوس ...

عزیزم کی میتونم شیر شب و قطع کنم؟خب الان خودش بیدار میشه شیر میخوره میخوابه

خودش باید به مرحله ای برسه که بیدار نشه؟

الهی بگردم ،تک تک حرفاتو میفهمم ،من بچم چند ردز دیگه ۴ ماهش تموم میشه میره تو ۵ ،البته شوهرم فقط صبح ...

😔😔

آره عزیزم میگذره،خدا تحملشو میده خوبه وقت کردی تاپیک بزنی من حتی سرویس هم با کلی استرس میرفتم،چون دا ...

خب دیگه داره ۶ ماهه میشه