2777
2789
عنوان

بچه داری تا کی همین طور سخته

416 بازدید | 46 پست

بچم داره ۶ ماهه میشه

اولش کولیک وحشتناک و ریفلاکس

بعد رشد کند دور سر 

بعد اینکه فقط شیر مادر میخوره و شیر خشک هر کاری کردیم نخورد به من چسبیده و وزنش کمه

حالا استرس رشد و تکاملش و وزن و دور سر و نشستن و غلتیدنش به کنار

دائم به من چسبیده

خوابوندنش هم داستانه تا یه صدا هم بیاد زارت از خواب میپره

شبا هم که واسه شیر چند بار بیدار میشه

نابود شدم نابود دست تنها هستم نه خواب دارم نه استراحت

کمرم و پشتم و پام درد میکنه 

خونم به هم ریخته، تند تند غذا باید درست کنم و لباسای کثیف بچه رو با دست میشورم. الان استرس غذا کمکی گرفتم که باید براش غذا هم جدا درست کنم.

موهام تو بارداری اصلا نمیریخت حالا دیگه مشت مشت میریزه کچل شدم

شکمم وحشتناک چاقه در حالیکه قبلا خیلی خوش اندام و لاغر بودم. اضافه وزن دارم حدود ۱۰ کیلو

دندونام خرابه و کسی نیست بچم رو نگه داره برم درستشون کنم. کارای فارغ اتحصیلی دانشگاهم مونده و نمیتونم برم انجام بدم.

با مادرشوهر مریضم تو یک ساختمونم و نه تنها کمکم نیست بلکه باید به اونم غذا درست کنم.

از مهر باید برم سر کار و سختی ها چند برابر میشه.

تو رو خدا بگید کی بچه یه ذره از آب و گل در میاد؟

امروز اومدم روستا خونه مادربزرگم حالم بهتر شه خیر سرم بدتر شد اصلا نخوابید همین الان رو پاهامه و پاشنه پام داره نابود میشه و هر دفعه یه صدا از بیرون میاد چشمش باز میشه از خواب میپره صدای غاز و پارس سگ همسایه و ...

اخه من کجا برم که ساکت باشه همش 

تو خونه هم افسردگی گرفتم همش خونه ام.

شوهرم هم کمکم نیست و دیگه از چشمم داره میوفته.

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

وقتی از شیر بگیری یکم بهتر میشه ولی دغدغه های دیگه شروع میشه لجبازیاش اینکه دایم حوصلش سر رفته و باید ببری پارک یا باهاش بازی کنی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا حالا ها مونده بزار بچت بزرگ بشه می گفتی کاشکی دغدغه هات در همین حد می موند

جدی میگی مگه دیگه از اینا بدترم هست

من می‌دونم خدا بهم یه بچه سالم و خوشگل عطا می‌کنه و حال خودم هم خوب خوب میشه. من تونستم با کمک خدا پنیک و پشت سر بذارم و بارداری نرمالی داشتم. اما الان بچه سه ماهم رشد دور سرش کنده و وزنش کمه نگران سلامتیش هستم خدایا خودت کمکمون کن.

بچه های اینطوری بعد چهاردست و پا رفتن اذیتشون کمتر میشه و به یه شکل قابل تحمل تری تبدیل میشه 

ولی اونایی که آروم بودن و مادرشون زیاد اذیت نشده معتقدند بعد چهار دست و پا اذیتشون بیشتر میشه 

وقتی از شیر بگیری یکم بهتر میشه ولی دغدغه های دیگه شروع میشه لجبازیاش اینکه دایم حوصلش سر رفته و بای ...

این چیزا رو بهتر میتونم قبول کنم به گمانم

بچه های اینطوری بعد چهاردست و پا رفتن اذیتشون کمتر میشه و به یه شکل قابل تحمل تری تبدیل میشه ولی اون ...

وای خیلی ممنونم از نظرت امیدوارم همین طور باشه

جدی میگی مگه دیگه از اینا بدترم هست

نه عزیزم از این بدتر نداریم من دوتا بچمم همین بودن 

الانم صدای نوزاد می‌شنوم روانم به هم میریزه،دوتا پسر خیلی شیطون دارم با تمام دغدغه های که مادران دیگه گفتن ولی تمام این دغدغه ها یک صدم نوزادیسون نمیشه 

سر بچه اولم هرشب بدون استثنا میگفتم خدایا شکرت یک روز هم گذشت

نه عزیزم از این بدتر نداریم من دوتا بچمم همین بودن الانم صدای نوزاد می‌شنوم روانم به هم میریزه،دوتا ...

وای خیلی ممنون حداقل بگم این روزا میگذره

کاش من هم مادر میشدم و این دغدغه ها رو داشتم💔

ان‌شاالله خدا بهت دو قلو بده ❤

تا حدود ۲ سال همینقدر سخته.

از شیر بگیری خوابت تنظیم میشه استراحت که بکنی حال روحیتم بهتر میشه.

دیگه هم صبحا میخوابه هم عصرا توهم میتونی به کارات برسی و استراحت کنی

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔