2777
2789

باورتون نمیشه به جان خودم

ما چندتا فامیل دور داریم تو حالت نرمال زندگیشون حتی گوشت و مرغم ،ماهی یه وعده میخورن،خود خانم میگفت ما روزی یه وعده غذا میخوریم ،خونه شون که دعوت بودیم من تو یخچالشون دیدم فقط یه دبه ترشی و آب توش بود ،سر دو سال خونه خریدن ،نه خونه بزرگ ولی یه ۶۰متری

اگر بگم مثلا خانم ۱۵۰،۲۰۰ گرم طلا داره اغراق نکردم

حالا این بهتره یا اینکه آدم خرج کنه؟؟

پ ن : اینکه میگم دوسال تونستن خونه بگیرن برای سالهای ۹۵،۹۶عه نه الان

و اینکه من اتفاقا نسبت به اینا، خسیس نیستم تاپیک قبلی حرفتون پس بگیرید😌😌🙂‍↕️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خودت خسیسی هم فامیلتون کلا ادم نرمال ندیدی فکر میکنی نرمالی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

با حقوق کم باید همینجوری زندگی کنی تا بتونی خونه بخری یکم پس انداز کنی وگرنه با لارج خرج کردن تا اخر عمر مستاجر میمونی 

واقعیته 

حالا کسایی که درآمد بالاتر دارن یا میل به خریدن خونه ندارن و یا نمیتونن سختی تحمل کنن اخ و پیف میکنن 

اونا از سر اجبار دارن اینجوری زندگی میکنن

بالاخره شایدم نمردن ،ادمی زاد پیری و کوری داره

تجربه نشون داده کسی که تو جوونی نخورد تو پیری و کوری هم نمیخوره

هرچیزی تعادلش خوبه

نه ولخرجی نه خساست ، بلکه میانه ای از خرج و پس انداز

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

خب بعضی وقتا نمیشه گفت بده

شاید کسی درآمدش محدود باشه و از طرفی دوست داشته باشه تو زندگیش پیشرفت کنه 

اما باید طوری برنامه ریزی و مدیریت کنه که به سلامتی شون آسیب وارد نشه

اما اگه داشته باشی و خرج نکنی خب حماقت کردی

هرچیزی تعادل داره

نمیشه مثل گداهابچرخی که خونه بخری

حالا که خریدی خونه رو پس باید دست و دلبازی کنی

نه اینکه همچنان گدا بازی دربیاری

دلخوشی فقط خونه نیست قطعا مسافرت لباس و تفریح و خرید خودش دلخوشیه وموجب حال خوب میشه