2777
2789
عنوان

خونه ویلای یا آپارتمانی کدوم خوبه

98 بازدید | 13 پست

ما تو  یه واحد آپارتمان ۱۳۰ متر در منطقه متوسطه هستیم که مال خودمونه

یه زمین هم داریم در منطقه متوسطه به بالای شهرمون .

همسرم میگه آپارتمان و بفروشم یه خونه ۳ طبقه تو این زمین بسازم  . همسرم خودش تو کار ساختمان هستش بیشتر کارهای ساختمان بلده 

ولی من میگم  واحد آپارتمان و زمین و بفروشیم یه واحد ۲۰۰ متری تو منطقه بالای شهرمون بخریم 

به نظرتون فکر من خوبه یا همسرم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتون بسازید که خیلی بهتره .۳ طبقه باشه هم بزرگ و هم یه دلخواه درمیاریش و هم میتونه سرمایه باشه هم برای آینده بچه هات هم میتونی بفروشی و پس انداز بشه باز سرمایه است دیگه هر کاری میشه کرد . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

آپارتمان

من تو تهرانم. اینجا اکثرا اپارتمانه و یه ویلایی وسط اون همه اپارتمان نه امنیت داره نه راحتی. اکثرا هم ویلاییا قدیمی و و کلنگی و پر و جک و جونور و کثیفن که صدسال حاضر نیستم اونجا زندگی کنم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه بچه داری یا قصدشو داری ایده شوهرت بهترهبه‌آینده فکرکن وگرنه تو روستا ک نمیخوایی بری چ فرقی داره ...

دوتا پسر دارم همسرم میگه واسه هرکدومشون یه واحد میشه آینده نگران خونه نمیشن 

دوتا پسر دارم همسرم میگه واسه هرکدومشون یه واحد میشه آینده نگران خونه نمیشن

خ حرف همسرت درسته 

وگرنه خونه ۲۰۰ متری بخری چند سال دیگه مطمننن بودجت نمیرسه برا اونا خونه بخری و باید مستاجر باشن

همسرت درست میگه.

من خونم ویلاییه چون اغلب تنهام یا کسی خونه نیست یه مقدار از لحاظ امنیت مشکل داره ولی باز وقتی فکرشو میکنم تحمل زندگی تو آپارتمانو ندارم. اکثرا آبشون مشکل داره. بچه بدوئه باید به همسایه‌ها جواب پس بدی‌...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بستگی به نیاز و هدف‌تون داره. اگه میخواید به دنبال سرمایه‌گذاری بلندمدت برید، شاید ساخت خونه بهتر باشه چون ارزش زمین توی بعضی مناطق میره بالا. ولی اگه راحتی و زندگی توی یه واحد آماده رو ترجیح میدین، خرید واحد ۲۰۰ متری توی منطقه بالای شهر به نظرم منطقی‌تره. خودتون باید تصمیم بگیرین چی به حالتون میخوره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!