2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا کمکم کنید

307 بازدید | 51 پست

سلام مامان ها....من۱۷بهمن تاپیک زدم ک خونریزی شدیدداشتم رفتم سونو گفتن سقط کردی توهفته۵...دکترگفت دوهفته دگ بیا برای بقایاسقط...دیروزرفتم گفت جنین خون وجذب کرده قلبش تشکیل شده ولی مقداری هماتوم داشتم ک گفت دوهفته دگ بیا...خیلی میترسم آخه برای سقط قرص متیل آرگونوین و زعفرون و طناب و جگر و کاچی و....خیلی کارهای دگ

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم من نمیدونم ولی دعا میکنم نینیت سلامت باشه

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
عزیزمممم من نمیدونم ولی دعا میکنم نینیت سلامت باشه

ممنون گلم بخدانمیدونم بایدخوشحال باشم یا ناراحت...دکترمیگفت خداخواسته قلب بچت بزنه

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

عزیزم شما با وجود اینکه خونریزی شدید داشتی نی نیت قلبش تشکیل شده اگر میخواست سقط بشه با کار هایی که کردی حتما سقط میشد پس خدا میخواسته بمونه .به خدا توکل کن و فقط دعا کن من هم برات دعا میکنم البته شما هم برام دعا کن چون منم باردارم و یه مشکل جزئی پیش اومده برام