2777
2789
عنوان

مامان تون از درآمدش به شما میده🥲

251 بازدید | 16 پست

مامان من هیچ وقت از درآمدش به من‌نمیده

نمیدونم برا کی و کجا میخواد نگه داره

مثلا من چند روز پیش رفتم دکتر 

حاضر نشد نسخه منو بخره 

گفت بابات که پول فرستاد نسخه ات میخرم

خیر

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدش خودش گذاشته

تمام خرج ما و جهیزیه و ازدواج باهاش بوده.الانم گاهی بخوام میده ولی به عنوان قرض پسش میدم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

هم مامانم هم بابام هر دو ماهانه از درآمدشون بهم میدن یه مبلغی.

شاید مخارج خودشون زیاده عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ما سالی 2 بارم بریم خونش زورش میاد یه شام بخوریم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نباید بدهچرا بچه دار شد.من به درک برا برادرم ک کوچیک حاضر نیست یه آدامس بخره

خرجیه تو به پوش پدرته 

باید هرماه بهت یه پولی بده 

نمیده؟ 

پس مادرت موظف نیست

خودت باید با پدرت حرف بزنی

هم مامانم هم بابام هر دو ماهانه از درآمدشون بهم میدن یه مبلغی.شاید مخارج خودشون زیاده عزیزم

نه عزیزم

دوسال پدرم براش ماشین گرفت

به ارزش ۲ میلیارد معلوم نیست چیکارش کرد

بهش هم میگی می پره به آدم

پول خودش خرج نمیکنه 

هیچ 

اینجوری هم جمع میکنه

نه خودش میخوره نه میزاره ما زندکی کنیم