mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 عنوان بچه ها فرقی نداره تو کنسرت کدوم ردیف باشی 299 بازدید | 16 پست قیمت بلیتها چقد بالاس😵💫 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️ 1404/03/21 | 17:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_نفرp عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 5421 جلو بهتره نه خیلی جلو ✐ احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 خیلی فرق داره بیشتر توضیح بده😵💫 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7273 خیلی فرق داره ردیف های جلو که وی آی پی هست خیلی گرون تره تا آخریا
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 جلو بهتره نه خیلی جلو مثلا کجاش کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 تو ایران ؟؟ بله عزیزم کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 من که تو عمرم نرفتمه😭🎀 من میخام برمولی گرونه 😒🥲 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
ازهمهfچیaمحرومh عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2036 بیشتر توضیح بده😵💫 من خودم یبار ردیف اول گرفتم بقیه دفعات ردیف دوم و سوم بنظرم ردیفای جلو بیشتر حال میده و از نزدیک خواننده و گروه رو میبینی
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 من خودم یبار ردیف اول گرفتم بقیه دفعات ردیف دوم و سوم بنظرم ردیفای جلو بیشتر حال میده و از نزد ... اره اره😵💫😍 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
ازهمهfچیaمحرومh عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2036 من میخام برمولی گرونه 😒🥲 کنسرت کی میخای بری؟؟قیمتش چنده؟؟؟معمولا ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ هستن همه
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7273 کنسرت کی میخای بری؟؟قیمتش چنده؟؟؟معمولا ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ هستن همه نه عزیزم ردیف های آخر رو با ۳۰۰تا ۵۰۰هم میشه رفت