پاستیل_فلفلی مدیر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 عنوان رشته ی خیاطی | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 26 پست کار و دانش، اطلاعاتی دارین راجبش؟ 🌶🔥 1404/03/21 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 بودی؟چرا که نه شاید بیاری جان؟چی بودم؟توکل بر خدامرسی از راهنمایی هات عزیزم 🌶🔥
nonkhameiii عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1088 من فنی طراحی دوخت میخوندم امسال فارق التحصیل شدم هزینه هاش زیاده ولی بازار کار عالی آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
پاستیل_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 من فنی طراحی دوخت میخوندم امسال فارق التحصیل شدم هزینه هاش زیاده ولی بازار کار عالی طراحی دوخت که اره واقعا پر هزینه است و بازار کارش هم خیلی خوبه.ولی بعید بدونم بتونم برم فنی 🌶🔥
nonkhameiii عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1088 طراحی دوخت که اره واقعا پر هزینه است و بازار کارش هم خیلی خوبه.ولی بعید بدونم بتونم برم فنی سعی کن برو فنی هر چیزی ک فک کنی یاد میرن ولی یکی از فامیلامون همسن منه رف کار دانش الان هیچی بلد نیست آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
پاستیل_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 سعی کن برو فنی هر چیزی ک فک کنی یاد میرن ولی یکی از فامیلامون همسن منه رف کار دانش الان هیچی بلد نیس ... اخه مگه معدل براشون مهم نیست فوقش بگم خیلی شاهکار کنم معدلم بشه ۱۸ 🌶🔥
nonkhameiii عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1088 اخه مگه معدل براشون مهم نیست فوقش بگم خیلی شاهکار کنم معدلم بشه ۱۸ با ۱۸ میاری هرچند ک معدلت شد برو هنرستان زودم برو اصرار بکن آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
پاستیل_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 با ۱۸ میاری هرچند ک معدلت شد برو هنرستان زودم برو اصرار بکن انشالله که بشه... اره سعی خودم میکنم زود برم ثبتنام... تو هم برام دعا کن هرچی صلاحمه بتونم برم قربونت 🌶🔥
nonkhameiii عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1088 انشالله که بشه... اره سعی خودم میکنم زود برم ثبتنام... تو هم برام دعا کن هرچی صلاحمه بتونم برم قربو ... انشالله هرچی ک ب صلاحته و دوس داری قبول شی آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
پاستیل_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 507 انشالله هرچی ک ب صلاحته و دوس داری قبول شی قربونت💚✨️ 🌶🔥
پیشی_هسم عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1499 معدل بالای ۱۲ البته کار و دانش شرطی نداره همه می تونن مدرک فنی خیلی معتبره کی گفته معدل بالای ۱۲میتونن برن؟تو شهر ما زیر ۱۸قبول نمیکنن به من نگو میو، ما دیگه هیچ میویی با همدیگه نداریم🐈
1380mari عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 1212 کی گفته معدل بالای ۱۲میتونن برن؟تو شهر ما زیر ۱۸قبول نمیکنن عزیزم آخه تو دیدی یه فرد زرنگ بره کاردانش همه تجدیدی ها میرن فقط فنی خوبه دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊
پیشی_هسم عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1499 عزیزم آخه تو دیدی یه فرد زرنگ بره کاردانش همه تجدیدی ها میرن فقط فنی خوبه عزیزم همه مثل هم نیستن ماهم مدرسه کاردانش هستیم همه بچه هامون معدلشون بالای ۱۷ هست به من نگو میو، ما دیگه هیچ میویی با همدیگه نداریم🐈