2777
2789

خودم ضدافتاب فارماسریز اسپکترام میزنم عالیه

سی سی کرم بارونس به هرکی معرفی کردم عاشقش شده

رژلب گلدن رز شماره ۵۲۱ میزنم خیلی بهم میاد

سایه ابرو شگلم میزنم تناژ رنگشو دوست دارم بهم میاد پیگمنت خوبی داره تاحالا هم ندیدم بریزه

مداد چشم گلدن رز میزنم ولی متاسفانه میریزه ولی دوسش دارم متاسفانه 🥲

اهل ریمل و اینام نیستم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سه تا رو هم از بنتی هربال گرفتم طبیعین و به نسبت شیمیاییا کاراییشون فوق العاده هست 

لیفت ابروشو نگم بچه هااا🤦‍♀️👌

ریملشم کاملا مغذی هست

اینم رژ لبشونه که کاملا طبیعی هست و هیچ ضرری نداره حتی اگر خورده بشه و جالب اینکه ماندگاریش عالیه

پودر فیکس فلورمار

کانسیلر هدی بیوتی

خط چشم ماژیکی میکاپ استایل

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون