2777
2789

من 3سال پشت هم کنکور  دادم. سال اول واقعا نخوندم و برنامه درست نداشتم چون از دسته آدمایی نبودم ک بتونن برای خودشون برنامه بنویسن.  سال دوم نصفش با مشاور نوتروفیل و نصفش با مشاور حضوری شهرم جلو رفتم که هر دوتاشون متاسفانه آسیب بدی بهم زدن و نه تنها درسام تا کنکور جمع نشد بلکه استرس و عذاب روحی و سرزنش های خانواده هم داشت خفه م می‌کرد. هنوز ک یادش میفتم مثل کابوسه.  چون ففط فرهنگیان میخواستم موندم پشت کنکور برای سال سوم. از طریق یکی از دبیر قدیمی مون که سابقا استاد دانشگاه بود با یه خانوم مشاوری اشنا شدم و از مرداد با برنامش جلو رفتم. آنقدر ایشون خوب و دوستانه کمکم کرد که هنوز ک هنوزه مامانم دعاش  میکنه. خودش فرهنگیانی بود، سر موقع تماس، سر موقع برنامه و کلی نکته تو گزارش کار چک کردن هرشب بهم میگف. منم حسابی باهاش رفیق شده بودم و همه چی عالی بود. علیرغم سرزنش های پدر و برادرم همون سال منم فرهنگیان دبیری علوم اجتماعی قبول شدم و الان خانوادم یه تو بهم نمیگن😅 اگه میخواین میتونم بگردم شماره مشاور پارسالمو بهتون بدم که ایشالا نتیجه بگیرین و مثل من کنکور براتون یه غول وحشتناک نشه❤️

فقط خواهشا برا منم دعا کنین ک ب عشقم برسم عزیزم

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

من 3سال پشت هم کنکور دادم. سال اول واقعا نخوندم و برنامه درست نداشتم چون از دسته آدمایی نبودم ک بتو ...

عزیزم ممنون از توضیحاتتون اگر لطف کنید شمارشونو برام بفرستید کمک خیلی بزرگی درحقم کردید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون از توضیحاتتون اگر لطف کنید شمارشونو برام بفرستید کمک خیلی بزرگی درحقم کردید❤️

درخواست دادم آجی

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰