2777
2789
عنوان

دوست دارم یکاری کنم دلم خنک شه

116 بازدید | 10 پست

شوهر روانیم دیشب سر یه ماجرایی باهام بحث راه انداخت و بحث بالا گرفت زد تو گردن و کتفم دیگ محلش ندادم اونم نداد صبح پا شد رفت سرکار منم دخترم مریض شده حال نداره از صبح تا حالا ی زنگ نزد بچه چطوره الان تا ۱ یا ۲ ساعت دیگ میرسه زنگ زدم ک آب بخره جواب نداد...یعنی به قول خودش آدم حساب نکرد ک من عصبی بشم...حالا از اینکه پشت ب پشت زنگ بزنم بدش میاد و عصبی میشه این کارو بکنم؟بیشعور دیگ نمیگه شاید حال بپه بد شد من دارم براش زنگ میزنم...میتونم برم بیرون اب بخرم ولی پرو میشه خیلی خوشبحالش میسه...چیکار کنم اعصابش بهم بریزه؟دلم باید خنک شه هم دست روم بلند کرد هم قهر میکنه هم من زنگ میزنم محل نمیده مرتیکه خر

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو برای خودت خوراکی بخر بخور پسته از اسنپ غذا سفارش بده

غذا همه چی هست پسته هم هست...با اینچیزا عصبی نمیشه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بهش پیام بده

پرو میشه بنظرم اینم‌همین رو میخواد ک منو آدم حساب نکرد با این حال من بهش پیام دادم

هندزفری بزار گوشت ‌‌ .بشین فیلم نگاه کن .‌.محلش نده

آره با این‌ بچه ای ک دارم‌میتونم مریض میشه انگار من آدم نیستم همه چی میریزه سرم... با اون پدر خرش اصلا صحبت نمیکنه ک چ کوفتی میخواد همش من تحت اختیارشم