2777
2789

شما چجوری کارت هدیه میدین؟ رو پاکت این چیزارو مینویسین؟ مثلا مبلغ داخل کارت رو روی پاکت مینویسین؟ یا انقضاشو چجوری تاکید میکنین بهش که تا فلان تاریخ انقضا داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خود کارت هست رمزشم داخل پاکتش هست

بهم فیش دادن اینو روش نوشته

كارت هديه با شماره:

٥٠٩٣٣٢٢١٢

مبلغ: ٠٠٠ ,٠٠٠ء ريال

توسط كارت شماره: XXXXXK٤٧٠٠ء٢١٩٨ء

با موفقيت شارز شد

رمز كارت :

9068

هزينه كارت هديه

, ٣٢ ريال

هزينه شخصى سازى كارت هديه ٢٣,٠٠٠

نظارت و ارتباطات مردمى ٨٤٥٥-

بهم فیش دادن اینو روش نوشتهكارت هديه با شماره:٥٠٩٣٣٢٢١٢مبلغ: ٠٠٠ ,٠٠٠ء ريالتوسط كارت شماره: XXXXXK٤٧ ...

این فیش رو همینطوری بذارم تو پاکت بدم ضایع نیست؟

متن روش رو بخونید اخه! مثل فیش واریزی میمونه!

من فقط میخوام رمز و موجودی و انقضاشو بدونه 

رو خود کارت همه اینا هست شما نیاز نیست اعلام کنی

پیام بالای من رو بخونید

روی کارت موجودی و رمز رو ننوشته

روی فیش واریزی نوشته 

از این فیش ها که دستگاه های عابربانک میدن جنس کاغذ روغنیه

برای عروسی خواهرم هر کی کارت هدیه داده بود،مبلغش روی همون کارت نوشته شده بود

تاریخ انقضا و بقیه اش هم روی کارت نوشته دیگه

یه نگاه کن اگه روی کارت ننوشته بود،فیشو بذار تو پاکت

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...