2777
2789

من که خانواده پدری ولم کردن خداروشکر هزار مرتبه...که من اون هارو نزدیک ده سال نمی‌بینم....بابامم که از مامانم جدا شده ایشالله که آه من گریبانشو بگیره ‌....

خانواده مادری هم همشون فقط بهم احساس ناامنی میدن،،مثلا داییم‌ هی دخترشو می‌کنه تو حلقم که اون از تو بهتره و تو به گرد پاهاش نمیرسی،،با اینکه تو بچگی هم همبازی بودیم ولی بازم حرمت منو نگه نمیداره ...چه دخترش اینو بدونه چه ندونه به خاطر اون بارها حتی تو سن کم باهام تو جمع بدرفتاری کرد....یه پسرخالم منو تو بچگی کلی میزد و میترسوند و اذیتم میکرد...به پسر خاله ام درمورد مسائل جنسی باهام حرف میزد و ازم داشت سو استفاده میکرد و ....

حتی بابای مامانم بهم میگفت تو باید بری رابطه پدر و مادرتون درست کنی با اینکه من خیلی بچه بودم...

آه که چقدر خون دل خوردم...خدایا به حق عظمتت هرکس که دلی رو خون کرده تاوان بده...

خدایا خودت تموم کن این آشفتگی ها رو 

هم برای من هم برای هرکس که خون دل خورده عین من

الهی آمین💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانبزرگم اینا بامون قطع ارتباط کردن و خوشحالم 😆

آره خب واقعیت اینکه نبودن یه آدمی باعث تنهایی مون نمیشه...فقط باعث میشه که تعادل روحی داشته باشیم

در پناه حق باشی

اگه شما و مادرت مستقل بشید کسی دیگه دخالت نمی کنه 

مسلما مادرت هم یه جاهایی شاید اذیت بشه دخالت بیشتر میشه

فامیل خیلی روشون نمیشه حساب باز کرد حتی اگه مشکل سرت اومد باید صابونشو به خودت بزنی که گاهی نباشن بهتره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم